Küçük bir kaza yaptım grenaj üstündeki boyaları nasıl çıkartırım ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kanka geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gaz yağıyla mikrofiber bezle sil geçer o
-
Sadece pasta al , başka bir şey cikarmaz
-
Mersin İl Temsilcisi
Karbonatsız diş macununu iyiye yumuşatıp ov..
-
Moderatör
Pasta cila işini görür, en ucuzu 15-20 lira civarı.
-
senin elcik ruzgar korumasi kirilmis ,ucu bicak gibi olmus. aynisindan bende kullaniyorum. elcigin halini gorunce allah korusun bu modeller parmak koparabilir. yakin zamanda sokecegim.
-
teşekkürler akşam eve sağ salim gidersem deneyeceğim hepsini. Birde konu açmadan birşey daha sormak isterim son 2 haftadır şöyle bir sorun var sabahları motoru ısıtırken ön freni sıktığım zaman sanki boşalmışcasına sona doğru geliyor ancak fren tam tutuyor bir sorun yok 1 dakika pompaladıktan sonra düzeliyor motor daha 9,500 de hidrolik yağın değişmesi mi gerekir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Vallaha biraz da olsa korudu elimi tekrar alacağım güzel ürün.
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Sadece pasta al , başka bir şey cikarmaz
Katılıyorum, benzin istasyonlarında satılan pastalardan biraz sürüp bez ile bastırarak ovalarsanız sarı boyalar çıkacaktır. Ancak tırnak geçen çizikler geçmez.
Geçmiş olsun, kazasız sürüşler dilerim.
-
Temizlik ilacı gibi şeyler sıkıp sarı yeri bezle geçirebilirsin. Çamurluk geçmezse hiç uğraşma bence bir daha başına bir şey gelirse değiştiriverirsin çamurluğu. Ucuz zaten Çamurluk.
-
ASETON YADA AZ BİR TİNER ÇIKARTIR.PASTA SOLUKLAŞTIRIYOR.ASETON İYİ TERCİH
-
Pasta cila olarak çbs ben çok memnunum çok büyük ihtimalle temizlenir ancak pastadan sonra kesinlikle bir cila atmalısın sıvı cila almanı tavsiye ederim
-
https://gyazo.com/f079dab993120ffa03a0138c1aa8a6b7 Hocam bu nedir? :D Demir olmayınca kestiniz mi ne yaptınız Nereyi koruyor tam olarak
-
Ali Mert adlı üyeden alıntı
:D motoru ilk aldığımda kırıktı kaynak yaptırdım titreşimden kopmuştu şimdi daha berbat ay sonu alacağım yenisini inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)