Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

tavsiyelerinize uydum motovlog

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    misonXD
    öncelik ile yazım ve noktalama hatalarım için özür dilerim böyle alışmışım bunu da en yakın zamanda düzelteceğim bir kursa gidip

öneri ve tavsiyelerinizin hepsine uydum ve böyle devam etmeyi düşünüyorum, neden öyle yaptığımı da açıkladım zaten videoda en basitinden ayna
    neyse bu buraya atıcagım son videom olucak eğer fazla hatam olmadıysa bilmeden birşey yaptıysam affedin beni
    bu sektörde gelişmeye çalışıyorum her türlü fikire ve tavsiyeye açıgım
    bu arada kameram kötü bunun farkındayım ögrenci oldugum icin param kitaplara gidiyor ama birktirerek en yakın zamanda alıcam saygılar ve iyiakşamlar dilerim

video: https://www.youtube.com/watch?v=3X_xlc-RZA8

he bu arda ortaya motorunu koyan arkadaşa selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cıbılduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696
    kardeşim kamerayı bi silseydin
    bezor1 bunu beğendi.

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    Ben hala görüşümün arkasındayım çünkü insan yapısı gereği biraz kendini zorlasa da emin ol tekrar eski haline geri dönüyor şu an gayet hoş küfretmeden kurallara uyarak vs emek vermişsin amatörce de vlog ekipmanı olarak (kamera-mikrofon-edit için sağlam bir pc vs yazılım) eksiklerin olmasına rağmen bir iş çıkarmışsın bravo ellerine sağlık , emeğine saygım var.

Ben mesela senin gibi konuşamıyorum kendi kendine konuşmak zordur bunun aksini idda eden arkadaş varsa kamerayı verip akıcı şekilde konuş bakalım demek gerek , ancak şundan da adım gibi eminim arkadaş grubunla olan sürüşlerde belki şu 5 10 videonda dikkat ediceksin ama sonra tekrar ilk videodaki olaylara geri dönecek hareketler küfürler vs vs bu da gayet normal.

Gel gelelim videonun eleştirme kısmına (kötü anlamda algılama bunları) ses kalitesi yerlerde sesini zaten çok çok zor duyuyoruz bir de arkaya fon müziği koyma cidden dediğin şeyleri anlamak için son seste kulaklıkla izlemek zorunda kaldım ya telefonun mikrofonunu kullan ya da kameraya mikrofon al onunla ses kaydı bir de kamerayı değiştir cidden çok düşük fps ve çözünürlük hele sağa sola kafanı çevirdiğinde epilepsi hastası olanın krizi tutar en azından eken h9 al çok daha net görüntüleri çok da pahalı değil
    bezor1 ve U.KALKAVAN bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    misonXD
    Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hala görüşümün arkasındayım çünkü insan yapısı gereği biraz kendini zorlasa da emin ol tekrar eski haline geri dönüyor şu an gayet hoş küfretmeden kurallara uyarak vs emek vermişsin amatörce de vlog ekipmanı olarak (kamera-mikrofon-edit için sağlam bir pc vs yazılım) eksiklerin olmasına rağmen bir iş çıkarmışsın bravo ellerine sağlık , emeğine saygım var.

Ben mesela senin gibi konuşamıyorum kendi kendine konuşmak zordur bunun aksini idda eden arkadaş varsa kamerayı verip akıcı şekilde konuş bakalım demek gerek , ancak şundan da adım gibi eminim arkadaş grubunla olan sürüşlerde belki şu 5 10 videonda dikkat ediceksin ama sonra tekrar ilk videodaki olaylara geri dönecek hareketler küfürler vs vs bu da gayet normal.

Gel gelelim videonun eleştirme kısmına (kötü anlamda algılama bunları) ses kalitesi yerlerde sesini zaten çok çok zor duyuyoruz bir de arkaya fon müziği koyma cidden dediğin şeyleri anlamak için son seste kulaklıkla izlemek zorunda kaldım ya telefonun mikrofonunu kullan ya da kameraya mikrofon al onunla ses kaydı bir de kamerayı değiştir cidden çok düşük fps ve çözünürlük hele sağa sola kafanı çevirdiğinde epilepsi hastası olanın krizi tutar en azından eken h9 al çok daha net görüntüleri çok da pahalı değil
    ben kendime söz verdim sözümün arkasındayım küfür yok ara sıra azımdan kacabilir orayıda biplerim artık pc degişdirdim yakın zamanda bu iş icin sırf amd rayzen 7 aldım bütcem buna yetti kamerayı en yakın zamanda degişecegim kamerada mikrofon girişi yok telefondan kaydedicem artık sesi bu cidden ama cidden iyi oldu teşekür ederim cidden tavsiyen için teşekür ederim yanlış anlaşılacak bir durumda yok teşekür ederim çok samimi söyülüyorum
    berk_cglr bunu beğendi.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Elindeki kamerayla bu sektörde gelişemezsin. En azından 60 fps 1080p kayıt alabilen bir kamera temin et kendine. Güzel ama kısa bir intro videosu oluştur, videolarının başına koy, ama 5 saniyeyi geçmesin lütfen. cıstak cıstak müzikli de olmasın ayrıca
    İşin zor, rakibin çok kolay gelsin.
    bezor1 bunu beğendi.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    rezalet kapat git

eyup58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2024 Honda Activa 125

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)