bu ne ya böyle gidin başka yerde yapın tartışmanızı burası yeri değil
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Bu ne yaa lisede olurdu bu muhabbetler "olum çıkışta bekle lan gelicem" hesabı...
Burda dövüşmeyin arkadaşlar,burası yeri değil...
Haklısınız ama arkadaşlar bulduk işte.Davet ediyoruz msn e burası yeri değil bende biliyorum,gelmiyor arkadaş.Vereceğim adres telefon gel diyorum.Kusura bakmayın arkadaşlar ama bir kaç gündür sağa sola laf atıyor.İnsanların heveslerini anlamsız,gereksiz topik diyip kırıyor ve sağa sola laf atıyor çok canım sıkıldı.Hiç sevmem böyle muhabbetleri ama ne yapayım adam zorla kaşınıyor.İnsan olan anlar.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
dostum sende üslubuna dikkat et biraz!!!adamın topiği gereksiz bulması normal çünkü arkadaşımızın sorusuna burada cevap bulması çok zor.bu sorunun sorulması gereken yer honda bayisi ya da tamirci...üstelik çelik motora da hondanın ön grenajı ve farı takmak için çelik motorun çeyreği kadar para vermesi falan gerekiyodur herhalde...ARKADAŞLAR TOPİĞİ AÇARKEN SADECE AÇMAK İÇİN AÇMAYIN...HEPİMİZE FAYDALI OLABİLECEK ŞEYLERDEN BAHSEDELİM....
arkadaş sen bunla uğraşacağına honda alsan daha iyi olurdu bak adamlar senin yüzünden kavga edecek batuhan-özkansava ayıp oluyor valla biraz sakinlik herşeyi halleder
arkadaşlar tamam ben sadece içinizde ustalar olduğunu bildiğim için ve aranızda honda servisi tanıyan olup olmadığını sordum.
şimdi batuhan35 nickli arkadaş bu konuyu gereksiz bulur mu? bulmazmı diye bu sitenin adminlerine veya modetörlerine somam gerekiyorsa sorarım ama bu anlamsız çıkışlar hiçte hoş değil.
+ben topiği açarken kimseye maliyeti ne olur demedim sadece honda servisi tanıdığı olan varmı diye sordum.
ama sağolun aldım boyumun ölçüsünü bu tür olaylar foruma katkı sağlamaz aksine foruma katılımı düşürür. eğer topik gerçekten gereksizse kapatın admin arkadaşlar topiği.
ortamın gerilmesine sebebiyet verdiysem herkezden özür dilerim.
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
hondanın orjinal malzemesini bu motora oturtman hem çok pahalıya patlar hemde gereksiz görüntü değişecek belki ama motor aynı motor
bana göre yapacagın fuzuli masrafı elinde tutup motorunun modelini yükseltmen daha mantıklı olur
evet haklısın dostum yolumun üstünde bir poliüretan ustası var yarın ona sorayım bakalım yapabilirmi?
serkan79 arkadaşım sende haklısın ama göze hoş gelir yani onun için istiyorum bu grenaj gibi görünmesini.
motoru önümüzdeki yaza kadar kullanmayı düşünüyorum sonra bir cbr125 veya choper tipi bişey düşünüyorum.
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
ya bişey sorcam 150 lilik motorlar maxi scooter olarak mı geçio yani benimde mi maxi scooterım war
BİRAZ UĞRAŞIRSINDA AMA EMEĞİNE DEĞER
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
kardesm mrb benım motorumda senınkı gıbı aynı fakat modıfıye ıcın bu kadar ugrasmana degmez az parayla guzel seyler yapabılırsın buraya resım eklemeyı bılmıyorum benım motorumun resımlerını gostermek ıstıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.. dedıgım gıbı bu motora okadar para harcama tamam guzel olur fakat arkadasın dedıgı gıbı 1000 ytl yı bulur sonra bı kez allah korusun bı kaza yaparsın ufacık bı dusme olur bı bakmıssın paramparca yanı scootera bu kadar cuzdan acma... ben motorun on kafa kısmına derı kaplattım ımutasyon ve altına full mavı neon dosedım mınderlerede dugme taktırttım motorumun markası arora 150cc ve goren herkez bu arora degıl dıyor... neyse fazla anlatmayım resımlerden sonra gorusuruz
hayır kardes senın motor 150 cc lık fakat balına kasa degıl bızdekı balına kasa onlara balına demek bıraz kaba oldugu ıcın maxi scooter denıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)