tüh ya.
alçak yamaha nasıl böyle bir şey yapar.
kumandalı yapıp otomatik açılmalıydı.
35 bin liralık motorda böyle bir şey olunca, benzin döküp yakasım geliyor motoru.
sonuçta 35 bin lira...
tüh ya.
alçak yamaha nasıl böyle bir şey yapar.
kumandalı yapıp otomatik açılmalıydı.
35 bin liralık motorda böyle bir şey olunca, benzin döküp yakasım geliyor motoru.
sonuçta 35 bin lira...
Bizde arkadaşım ile alyan almak icin açmıştık sonra 15 dk kapatamamiştik. . Ama kardesim boyle bi makinede bagaj beklemen olmamis ya arkaya canta alicaksin ki bu raconunu bozar o motorun. Ya bir sirt cantasi veya bacak cantasi alip sorunu çözeceksin
KTM'in çok güzel bir arka sele çantası var. 7-8 cm yüksekliği vardır yoktur. Ama açılınca içine çok rahat kask eldiven alıyor. Süper. Ondan kullanıyorum. Ama çalma olayı yaygınsa çantanın ele alınması keskin bir bıçağa bakar. Burada Arai kasklar motosikletlerin üzerinde asılı duruyor, yine de bir şey olmuyor.
TAbi ki de disk kilidi. Onu yanıma almadan biyerden bi yere gitmek istemiyorum. eksiklik hissediyorum bana güven veriyo
ben anlamadım ya sıkıntı ne. açılma şekli mi boyutu mu ?
Arka kuyruk kısmında takılabilecek bir yeri yok ama. Eski kasada, artçı tutamaçlarının bağlı olduğu yere bağlanıyordu topcase demiri ama bu yeni kasanın kuyruk kısmında bağlanabilecek bir yer mevcut değil. Zaten aldığım bayii de topcase takılmıyor dedi. Facebook grubunda olan muhabbeti bilmiyorum. Belki takılıyordur ama orjinalliği bozabilir, delik açılıyorsa.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Yamaha'nın sahibi kıvanç'ın haklı feryadını duymuş ve tasarım mühendislerini kemerle dövüyormuş şu vakitlerde.
Gençlik böyle bir şey işte. Tarz olacak diye bir sürü fedakarlık yapabilmek.
Benim skuterin sele altı bir sürü ıvır zıvırın yanında tıka basa dolu bir sırt çantası alıyor. Tarz olacak diye zerre fedakarlık yapamam. İhtiyarlık işte. Ne yapalım
Şu Kızılay'ın dağıttığı quechua markalı (şahsımda da mevcut olan) çantadan tavsiye ediyorum.
Bayağı da birşey alıyor namıssız
Disk kilidi için artçı ayak peginin oraya monte edilebilen bir sistem iş görebilir bazı durumlarda.
https://www.amazon.de/Artago-30X3-An...e&sr=1-1-fkmr0
Bir arkadaş vardı Race motoru olan.
"Sabahları poğaça alıyorum onu bile koyacak yer yok" diyordu.
Allah başka dert vermesin ne diyelim
bagaj derken?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)