Mrt kasko ve sair sigortadan fiyat al. Ben mrt den bi 1.5 yil falan once 1350 civarina yapmistim cb500f e.
Mrt kasko ve sair sigortadan fiyat al. Ben mrt den bi 1.5 yil falan once 1350 civarina yapmistim cb500f e.
Unico sigortadan genişletilmiş goygoy paketli benim kaskom. Tabi bir hasar anında iki kez düşünüyorsunuz. Kaskoyu bozmak mı yoksa cepten yapmak mı daha kârlı die
bu işler de firmanın verdiği teminat çok önemli
adam sana der ki ben sana kasko yu 1500 e yaptım içeri ni okumadan ucuz diye alırsın
fakat karşı tarafa verdiğin zarar 50000 tl olur gider bi mercedes e vurursun önden araba pert olur piyasa değeri 300000 tl ve sende o 50 hariç 34 ü sigortan karşılar geri kalanı şirket sende alır
bende 5 yıldır kasko yaptırıyorum en son 660 a 780 tl yatırdım 30000 tl rahiç bedel 100000 tl karşıya zarar ı karşolıyor du
yani verdiğim fiyat tan çok karşı tarafa ne kadar karşılıyor ona da bak sadece çalınmayı düşünme
ha birde anahtar üzerinde çalınma o durumu iyice sor öğren önemli bi konu
doğal afette muafiyeti de sor oda önemli
5 büyük firma haric ikasko dan uzak dur
ben allianz dan yaptırıyorum
Arkadaşa hak veriyorum bendede cbr250r var.Binamızın açık otoparkı var.Bana disk kilidiniz varmı diye bile sormuşlardı,var dedim ona rağmen 9.000tl demişlerdi.Bende o paraya 2 senede 1 tane daha alırım dedim haklısınız ama yapabilecek birşeyim yok dedi
18 model r25 imi geçen sene aldıgım gibi kasko şirketlerinden hepsinden fiyat aldım, isim isim hatırlamıyorum şimdi ama yukarda adı geçen hepsine sormuştum. biri 14000tl dedi biri 4000 demişti. babamın tanıdığı vasıtasıyla mapfre den 2000tl ye yaptırdık sonra. benimde yaş 24dü, 3 yıl a2 6 yıl b sınıfı ehliyetim var, kapalı otopark ve disk kilidim falan olmasına ragmen 14000tl yani onlarda olmasa 20 isticekler galiba :D
bu yaz yine 2000 den yenilenirse devam ettiririm ama takip sistemi de bir alternatif 2000in üzerinde tutarsa.
Vallahi çok sevinçliyim: Trafik 387TL geldi, asıl bomba şurada; Mapfre tam tahmin ettiğim gibi rayiç bedel 32.000'in %10'u olan 3200küsür TL teklif verdi, ama Allianz ise 2300TL teklif verdi. Şartları karşılaştırdığımda bir dezavantaj göremedim; anlaşmalı servise götürürsen muafiyetsiz, anlaşmalı servis yoksa %25 muafiyetli, ancak motosiklet için Allianz'da anlaşmalı servis diye bir şey yokmuş, dolayısıyla muafiyetsiz oluyor. İlk defa kasko tutarım düştü.
teminat kapsamına göre fiyat değişir sende sadece hırsızlığı teminata alan kasko yaptır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)