ikinci elde sıfır ayarında inazuma F alabilirsin o paralara,en mantıklı tercih olur,uzun yol konforu süper,dayanıklı ,ömürlük
ikinci elde sıfır ayarında inazuma F alabilirsin o paralara,en mantıklı tercih olur,uzun yol konforu süper,dayanıklı ,ömürlük
250nk al da aylarca parça beklersin. 250nk forumu aylarca parça bekleyen mağdurlarla dolup taşıyor.
bu paralara 200ns, dominar 400, apache 200 alınır keyfine bakılır.
fuarda Daelim 250 lik sukuter i bana 24 e kadar indirdi bir bayi , şekil SYM ayarında güzeldi , 250 lik ler içinde en hafif en seri sukutermiş , ikinci eli vs nasıldır bilemem ama fiyat düşündürür..
Alacağın makinenin adını Leyla koyarsan, Bas Bas paraları Leyla'ya..
MT25 al son devirleri güçlü uzar gidersin uzun yolda. Parça bakım pahalı vs diyosan Dominar bak derim.
ne olduğu belirsiz cf lere nk lere onlara bunlara para vereceğine. keyifle yol yapcam diyorsan yaşına bakmadan git fazer - cbf600 - gsr600 tarzı temiz motorlara bak kalite ise kalite sağlamlıksa sağlamlık derim. Bugün alınan çin malı motorlar 2 sene dolmadan pas küf içinde kalıyor dağlıyor olmicak arızalar çıkarıyor ve emin ol alacağın 2006-2008 model motorlardan piyasası daha yavaş gidiyor.
Ehliyetim a2 :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
2017 model bir nk 400 buldum 0km bayiden. Kendilerine mesaj attım konuyla alakalı. Geliş fiyatına bakıp Zararı kurtaracakları fiyata bırakacaklarını söylediler eğer sözlerinde dururlarsa almayı düşünüyorum onun dışında düşüncelerim mt 25'den yana. cf'de er4n kawa motor blogu varmış. bakalım nedir ne değildir görelim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)