Yeniden Motosiklete dönüş
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayirli olsun.
Makina ateş ediyor.
Tekerin her daim düz bassin,
Tekerine,daş,toprak,çakil,kırık bira şişesi,bilimum haşarat değmesin..
Sormasi ayiptir,motor günahiyla sevabiyla ne tuttu?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun.
Makina ateş ediyor.
Tekerin her daim düz bassin,
Tekerine,daş,toprak,çakil,kırık bira şişesi,bilimum haşarat değmesin..
Sormasi ayiptir,motor günahiyla sevabiyla ne tuttu?
Ben bu motoru 1,5 sene evvel almıştım o zaman bazı sebeplerden 1 ay kadar sonra satmıştım,
sattığım arkadaşla irtibatım devam etti o da satmaya niyetliydi bir ara ilana koydu 23,500 e ama sonra satılmadı kaldırdı.
Geçen gün eğer motoru satmak istiyorsa almak istediğimi söyledim
21.000 e satın aldım.
lastikler 1 yıllık road 4
36.000 km de
akü/bujiler yeni
kazası vs yok
2010 model
dün yağını değiştirdim 100 tl tuttu
zincir dişli vs düzgün gerek yokmuş değişime
30.000 bütçem vardı modelli bir şeyler bakayım dedim ama mazisini bildiğim temiz bir motor almak daha mantıklı geldi ve piyasanın abartılmış rakamları da buna sebep oldu diyebilirim.
-
Daha ne olsun,
On numara alişveriş..
Sattiginda kac km deydi?
Benzer durumu arkadaşimda yapmişti ama sen kadar şansli degildi,
Arkadaşim,vstromu arkadasina satiyor,o da kendi arkadasina satiyor tabi arada 20bin km dönüyor,
Neyse bizimki ulan zaten bildigim motor.bir şekilde ilk sattigi kişiye ulaşarak 3.kisiye ulasiyor,neyse bizimki hemen aliyor,meğer 3.kisi önden agir kaza yapmiş ve ne hikmetse arkadasida bilmiyormus.
13bin tl hasar kaydi.
Ufak tefek masraflarini yaptirdi sola çeke çeke biniyor..
Sevindim adina tekrar hayirli olsun.
-
Ekrem ağız tadıynan senelerce kullanasın inş. Maşaallahı var. Levent'in dediği gibi Yaradan her türlü haşerattan muhafaza eyleye.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Daha ne olsun,
On numara alişveriş..
Sattiginda kac km deydi?
Benzer durumu arkadaşimda yapmişti ama sen kadar şansli degildi,
Arkadaşim,vstromu arkadasina satiyor,o da kendi arkadasina satiyor tabi arada 20bin km dönüyor,
Neyse bizimki ulan zaten bildigim motor.bir şekilde ilk sattigi kişiye ulaşarak 3.kisiye ulasiyor,neyse bizimki hemen aliyor,meğer 3.kisi önden agir kaza yapmiş ve ne hikmetse arkadasida bilmiyormus.
13bin tl hasar kaydi.
Ufak tefek masraflarini yaptirdi sola çeke çeke biniyor..
Sevindim adina tekrar hayirli olsun.
Ben sattığımda 22 bin km deydi ama aldığım arkadaş titiz birisi o yüzden gözüm arkada değil.
teşekkür ederim daha iyileri senin olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
bursalıali adlı üyeden alıntı
Ekrem ağız tadıynan senelerce kullanasın inş. Maşaallahı var. Levent'in dediği gibi Yaradan her türlü haşerattan muhafaza eyleye.
Amin Ali abi sağ olasın ,yolun düşerse beklerim.
-
-
Tekrardan hayırlı olsun bu durumda
-
Hayırlı olsun, çok iyi fiyata almışsınız. Tatlı makine şu Er6F..
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Ali Abi mümkünse, sinek, kumuş vs çarpsın cama, vizöre falan. Onların kaybolması demek, daha çok tarım ilacı (zehir) kullanımı demek. Bu vesile ile de kamu spotu tadında bir mesaj vermiş oldum. Hürmetler abi.
Hayırlı olsun kardeşim, bence ülkemiz koşulları için güzel bir alet. Hemen hemen herşeyi ayarında, tadında.
-
Tekrar hoş geldin aramıza kazasız belasız uzun yıllara
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
Hayırlı olsun, tekrar hoşgeldiniz .
-
Allah hata kaza vermesin, tekerine taş değmesin
-
hayırlı olsun. güle güle kullanın.
bende kullanırken bazen gülüyorum. güle güle kullan deyiminin hakkını verelim :D
-
Hayırlı olsun Ekrem beyciğim.
Konumda manidar olmuş. Genelde 00:00 dan sonra tercih edilirdi orası.
Güzel, mutlu günlerde kullanın inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)