Ne Bu Densiz Toplum Töbe Töbe...!
Reklamlar
-
21 Ağustos 2006, 00:19
herkez haklı olarak tepkili, ve inanıyorumki çoğunuz benim gibi arabada kullanıyorsunuz ama yolda bir motorcu gördüğünüzde ö..süzler gibi korna ve sellektörle taciz etmek yerine saygı duyup yol hakkı onunsa yol veriyorsunuz.
neden ? nedeni şu çünkü sizde motorcusunuz ve o iki tekerlekli makinanın üzerinde bir hayat bir yaşam yani bir can olduğunun farkındasınız.
ama bazı ö..süz arkadaşlar makineyide makinenin üstündekinide aynı kefeye koyuyorlar.
ulan biz motorcu olduğumuz halde çoğu zaman kavşaklarda o koca arabalara yol veriyoruzda ö..süz arkadaşlar bizim iki tekerlekli onların aracının 4/1 i kadar olan motorumuzu dahada sıkıştırmaya çalışıyorlar.
TRAFİKTE BİZDEEE VARIIIIIZ.
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
Reklamlar
-
21 Ağustos 2006, 00:20
geçmıiş olsun arkadaşım. Bayan olman dezavantaj ama öküz bir milletimiz var. Bu durumda sana sabır dilemekten başka hiç bir şey elden bir şey gelmiyor.
-
21 Ağustos 2006, 00:22
APV41 adlı üyeden alıntı
motorlar bu kadar çoğalmışken ehliyet verenler eğitim sistemine motor kullanıcıları ve motorlar konusunda ders koymalılar yada bir kaç gün trafikte motor kullandırılıp ehliyeti öyle versinler şehir içinde atlı arabalar gidiyor ona yol veriliyor motorcuya yol yok hızımız desen kanunlarla yasaklanmış arabaların arkasında gitmek zorundayız ben derimki plakalarını alalım burada reklam edelim yada stiker bastıralım durduğu yerde camına yapıştıralım yakaladığımızın
evet cok haklısınız zaten motor kullanmanın endıselerını gordukden sora her motora yol verıp kolaylık saglayacaklarını dusunuyorumm guzellıkle cogu kez uyardımm yol kesenlerı kafa cıkartanlarıı ama ınanın coguu trene bakan ... gıbı anlamsız bakıyolarr ve yanındakıne nededı bu yaa dıyolarr napcaz bılmıyorumm
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
-
21 Ağustos 2006, 00:49
APV41 adlı üyeden alıntı
....... yada stiker bastıralım durduğu yerde camına yapıştıralım yakaladığımızın
Bu fikir çok güzel, ben öküzüm motorlara yol vermem üstüne çıkarım, insanlık müsveddesiyim gibi yazan çıkartma basalım yapıştıralım bunların camına, hemde kolay kolay çıkmayan cinsten olsun.
-
21 Ağustos 2006, 00:59
destinyofrock adlı üyeden alıntı
ya napıyim siz söleyin
cinsiyetmi değiştiriyim?
arabamı alıyim?
MoTOR kullanmak suçmu benim niye yol hakkım yok bayanım ondan mı?
Bir adet 9 mm alınır, arada bir hakedenlerin ağzına sokulur, altına işetilir...Yapabilirmisin bilmem ama güzel olur...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
21 Ağustos 2006, 01:02
ccbbdd adlı üyeden alıntı
Bir adet 9 mm alınır, arada bir hakedenlerin ağzına sokulur, altına işetilir...Yapabilirmisin bilmem ama güzel olur...
Aynen.
Sonra bireysel silahlanmaya hayırmış.
Kaşınanı kaşımassan üstüne binerler.
-
21 Ağustos 2006, 01:07
Yeter dedim bugün isyan ettim ya herkes beni buluyo ya herkes zaten ö.üz şimdi hepsine yetişip ulan ö.üz görmüyonmu niye sinyal vermiyon dicem kafasını çeviriyo pişkin pişkin kaskı çıkarıp kafasına geçircem içim rahatlıycak deşarj olcam plakasını al şikayet et diyenleri duyar gibiyim inanın hepsinin plakasını alsam ferman olur elimde bıkmaya başladım ya acayip doluyum
-
21 Ağustos 2006, 01:12
dün akşam e-5 bir kaza olmuş ayrıntıları bimiyorum ama cbr 125 üzerinde iki bayan varmış üstü açık bir araba içinde bir kaç züppe onlar sebep olmuş senin çok dikkatli ve sabırlı olman lazım bugün e-5 tam 3 sefer benide sıkıştırdılar ama 2 tane ayna götürebildim yani 3 te 2 oldu demekki cc farketmiyor motorcu demek düşman demek trafikte gibime geliyor
-
21 Ağustos 2006, 01:18
Allah hepsinin cezasini versin...Hayvan yapmaz bunlarin yaptigini..Eline biryerlerden para gecen her ---GÖRGÜSÜZ CAHIL --- araba alirsa böyle olur iste..Arabanin icinde 5 tane CAPULCU var, toplasaniz ceplerinden 50milyon cikmaz benzin parasi, ama sanki bütün yollar onlarin...
-
21 Ağustos 2006, 01:27
ccbbdd adlı üyeden alıntı
AK47 Güzel bir seçim bence kader yani bahsettiğim kaleşnikof.
ama seni tanırım iyi niyetli bir insansın ve bunu kullanamazsın peki o zaman şunu dene. maalesef bayan olduğunu belli etme.?????????? zor bir şey ama AK47 kullanmaktan kolaydır. hoşçakal
-
21 Ağustos 2006, 01:32
kader sıkma canını. hemen 154 ü diiil 155 i ara. resmen taciz bu. suçuda ağırlaştı.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
21 Ağustos 2006, 01:33
alp_tunay, animanyak, APV41, destinyofrock+, gamkam, kahraman34, mete_han, murathol, PIERzig, tamero+, wylde
hadi arkadaşlar answer please
-
21 Ağustos 2006, 01:37
Bay bayan farketmiyor desemde bayanların daha cok sıkıştırıldıgı malum ama bu bi gercek ki araba sürücülerinin motorculara saygısı yok.Bu yüzden biz buna hazırlıklı yola cıkmalıyız ve böyle denyolara karşı dikkatli olmalıyız...
-
21 Ağustos 2006, 01:39
reha abii bu adamlara nokta atışı yapsak gıder gene baska bı motorcuya vururlar yaww
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
-
21 Ağustos 2006, 01:42
-
21 Ağustos 2006, 01:48
abii en kötü günümüz böle olsun o güzel günü saba borçluyuz reha abii tekrardan cok saol
-
21 Ağustos 2006, 01:49
clint adlı üyeden alıntı
Dayanamadım yazacam yine.
Ne yapmak lazım: Yılmayacaksın bu memlekette kardeşim, tüm magandalıkların üzerine gideceksin, kadına insan olarak değer verecekleri, kadını da erkek kadar insan yerine koyacakları güne kadar direneceksin, yılmadan, korkmadan. Ya bu öküzler adam olacak, ya da biz edeceğiz direnerek. Etrafındaki senden küçük kızlara ve hatta erkeklere de örnek olacaksın, bilgini görgünü, kültürünü ve hatta cesaretini daha çok arttıracaksın. Üzerine üzerine gideceksin cehaletin.
Bu memlekette bugün eğitim reformu yapılsa neticesi 15 -20 yıldan önce alınmaz. Ve hükümetlerin de buna hiiç niyeti yok. O halde güzel kardeşim, hakkının ve hayatının peşine düşeceksin pes etmeden binecen o motosiklete, hatta teşvik edeceksin kızları bu işe. O hayvanlar da önünde sonunda alışacaklar. Pek çok şeye alıştıkları gibi. (Sinirlendim bazı sözlerimin kusuruna bakmayın arkadaşlar.)
-
21 Ağustos 2006, 02:04
Arkadaşlar ben ctesi günü bi magandayı (7 yıllık arkadaşımı).Karşı çıkmasına rağmen yavaş gidiceğime yemin ederek bindirdim ve çevre yolunda ağlattım keşke
imkan olsada hepsini birer gün gezdirebilsem bu heriflerin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
21 Ağustos 2006, 02:06
eğitim şart!!tabi seni anlayabilmek mümkün!trafikde okadar gererksiz insanlar varki okadar ayı varki...birde bayan otomobil sürücüsü,hele hele bayan motosiklet sürücüsü gördülermi tmm...
-
21 Ağustos 2006, 02:16
üstüne alınma valla bizide taciz ediyorlar...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler