Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arai ve scorpion arasindaki kararsiz kalmak

REKLAM ALANI
    caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Arkadaslar merhaba dun fuarda arai chaser denedim hosuma gitti fakat yanimdaki arkadaslar onun yerine scorpionun bu sene cikmis bi kaski i onerdiler degisik bi kac ozellikten bahsettiler. Chaseri 4000 liraya alabiliyoruz ama hic scorpion marka kask kullanmadim nedir ne degildir yaridmci olursaniz sevinirim.
    https://www.motomax.com.tr/scorpion-...-siyah/kirmizi

https://www.mototas.com.tr/arai-kask...han-tt-xs-5056
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    arai tavsiye etmem. vizör takıp çıkartırken yan kapakların tırnakları kırılıyor ve yan kapaklar piyasada bulunmuyor. mototaşta muhtemelen vardır iki tane plastik parçanın fiyatı €60. sırf bu yüzden severek kullandığım arai kaskımı satıp shoei aldım.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Kafanıza hangisi daha rahat uyuyorsa onu alın. İkisi de aynıysa sizin için öncelikli kriterleri (üretim kalitesi, koruma, konfor, ses, kullanım kolaylığı, görünüm, vs) belirleyip ona göre karar verin.

BoraKara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Scrambler
    Arai ve Scorpion kıyaslamak, Volswogen ile Mercedes'i kıyaslamak gibi birşey olmuş.
    bdrhngvnc bunu beğendi.

Carlsberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    Alıntı BoraKara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arai ve Scorpion kıyaslamak, Volswogen ile Mercedes'i kıyaslamak gibi birşey olmuş.
    Ne alaka? Her ikisi de piyasanın üst segmentinde bulunan, kendini kanıtlamış sağlam markalar.

Sizin hoşunuza en çok giden, en çok içinize sineni alın.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı BoraKara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vw passat ile mercedes a kıyaslandıgını dusunursek sonuc cok farklı oluyor dusunce tarzından
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    aslında marka olarak değil fiyat olarak bak 4200 vs 2800.arada ciddi fark var fp scorpion tercih ederdim şahsen.ayrıca görüntüde güzel

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Carlsberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne alaka? Her ikisi de piyasanın üst segmentinde bulunan, kendini kanıtlamış sağlam markalar.

Arai ve Shoei ust segmenttir. Scorpion gayet guzel bir kask olabilir, hic bir fikrim yok, ancak Arai ve Shoei ile rekabet etmedigi urun gamindan belli.

rollcycle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1250GS ADV
    Alıntı Carlsberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Türkiye piyasasında söylediğiniz gibi olabilir, burada biliyorsunuz youtube kanalına 50.000 takipçi dolduran bir youtuber hangi marka en iyi diyorsa o en iyisi oluyor.Global pazarda scorpion ile arai yan yana koyamacağınız iki marka. Söz konusu arai ise yanına Shoei koyabilirsiniz. Piyasada sharkın ls2 nin scorpionun nolanın iyi kaskları olabilir ancak bunlar shoei ve arai ile yan yana gelebilecek modeller değil. Tabi herkes içine sinen marka modeli alacaktır...

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Scorpion kullandığım kasklar içerisinde Fİyat-Performans oranı en yüksek kask oldu.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oyumu scorpion'dan yana kullanıyorum.
    Hem fiyat olarak daha ucuz hem görünüş olarak daha güzel.
    Güvenlik ve konfor harici geri kalan detaylar teferruat zaten.

mustafaat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RST1000 Futura (şu an motosikleti yok)
    Bu güne kadar Scorpion alıp da memnun kalmayan görmedim.

O markadan iyidir şu markadan kötüdür diyemem ama Scorpion kötü kask üretmiyor; onu çok rahat söyleyebilirim.
    "Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"

sharkspeedr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    belki biraz alakasız olacak ama aklıma geldi diye paylaşayım
    motogpde şuan yarışan fabio quartararo nun kullandığı kask markasıdır scorpion
    yani bu adam motogpde bu kaskı kullanıyorsa kötü kask değildir herhalde

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Scorpion'a kötü diyen yok ki. Arai kadar iyi olmadığı söyleniyor. İyi kelimesi de kask her açıdan iyi demek değildir. Bazı açılardan Scorpion daha iyi bile olabilir. Ama toplamda Arai iyidir. Nasıl ki Mercedes'in daha iyi olması Volkswagen'i kötü yapmıyorsa Arai'nin daha iyi olması da Scorpion'ı kötü yapmaz. Daha iyi denince biri iyi diğeri kötü yerine ikisi de iyi ama biri daha iyi diye algılanırsa sorun ortadan kalkar.
    BoraKara bunu beğendi.

MYSTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RaceBlue ''16,,
    Geçen hafta scorpion exo 1400 air carbon aldım ve çok memnunum. Rüzgar kabiliyeti olsun güvenlik olsun ve özellikle görünüş olsun beni fazlasıyla mest etti. Ben de senin gibi arai vs. kasklar arasında gelip gittim ama sonunda scorpionu tercih ettim. Pişman değilim..
    You Are Not Good and You Are Not Bad..!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)