+ KANUNİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Reklamlar
-
benimde yatıyor.. neden diceksin. birincisi çok ucuz.. yani 11 milyarmı ne o piaggio.. eger yanlış hatırlamıorsam. bu motor 2990.. yani sen yedek parçasını garantiden bulamasan bile problem olursa (!) parasını verir yaptırırsın .. ama 8milyar 10 milyonluk fark tutmaz merak etme.. hem paran cebinde kalır. hemde piaggio olunca gözünde çok buyuteceksin, hız deneyeceksin.. napar ne eder. fln .. ya gaz işte hersey. sen git 3 milyara al mondial i.. paşa paşa.. eger istanbuldaysan yaşın da çok ihtiyar değilse senle sahilde turlayalım.. çay içelim aynı motora biniyoruz ya hani :D ( bende alcam o bakımdan ) heeee arada eger bayan isen sapık değilim haaa yanlış anlaşılmasın
Reklamlar
-
-
lvnt_ip,
abi sağol yaa bu bana iyi bi fikir verdi doğrusu
-
Mel-a-ku,
abi sağol şimdi bi arkadaşla bayiisini aradık burda (edremit/balıkesir) bulduk sonunda adam bi parti getirmiş 30 tane ve tükenmiş peynir ekmek gibi
arkasıda sağlam firma 2 yıl garanti varmış yakışır!!!!!!!!!!!! bakalım artık!!!!!!!!!
-
yaa arkadaşlar konu silmeyi bilen varmı?
-
silemezsin konuyu. neden sileceksin ki. insanlar okusun. karar versin işte. ya ben burdaki bayii ile konuscam ve ayırtcam zat150.. kapora bırakcam..
-
KANUNi
Arkadaşlar ben kanuni HUSSAR aldım geçen yıl 6, ayda garanti kartında 2500-3000 km arası görünen bakımına 2948 de götürdüm yetkili servisine servis km yi geçirmişsin diye garanti kartını iptal etti ama geçmemişti fabrikayla görüştüm ama bir türlü cevap alamadım aylar geçti şu anda mail yoluyla irtibat halindeyim tüketiciyi koruma derneğinede müracat ettim hala uğraşıyorum çok ilgisiz bir firma ve motorlarıda sorunlu sanırım bu yüzdel böyle dalavereler yapıyorlar aklınızda olsun
-
arkadasım yanlış iş yapıyorsun. sen şimdi kanuni yi karalamış oluyorsun. hemde foruma yeni uye olmuşsun ve ilk mesajın. kim bilir rakip firma elemanısındır. sallıyorum yani ama her ihtimali dusunmek lazım. 10.000 e yakın uye var burdan. 1000 tanesi bu mesajını okusa 3 er arkadasına kanuni yi karalasa 3000 kanuni satışının yapılmamasına sebebiyet veriyorsun. gercekçi olalım. bi selam ver kimsin nesin nerdesin.
-
Mel-a-ku,
yaa bu konu değil başka bi konuyu kapatacaktım
-
mavivesiyah msn den konusalım senle.. bende yeni alcam . bakalım neye karar kılıcaz.. msn; melih@salpat.net
-
Mel-a-ku,
sen deli misin arkadaş niye motoru görmeden kaparo bırakacaksın!!!!!!!!!!
bırak getirsinler ver parayı al yaş tahtaya basma sakın!!!!!!!!!!!
-
2 saniye arayla yazmışız.. gel msn e de konusalım
-
ya ben msn işini bıraktım daha dün bütün kişi listesini sildim(kişisel bişey) şimdi girirsem diğerlerine ayıp olur eğer mail diyorsan adresim mavivesiyah78@hotmail.com
yazışırız ordan yinede eyvallah!!!
-
o zmn konusamayız. ya ben sey için dicektim. eger sende istanbulda flnsan ( değilsen de onemli değil ) sende benim kadar tecrubesizsin.. benim biraz teorik tecrubem var.. benimde ehliyetim yok. bende ilk alıcam. ona gore konusuruz dicektim. eger msn fln açmayı dusunursen yeni, bilki yanındayım. hani eger aynı motorda karar kılarsak birbirimizi etkilersek yani, yasadıgımız sorunları , deneyimleri paylaşırız diye.. selametle..
-
Mel-a-ku,
bide şu mondial işini bidaha düşün derim yada biraz daha bekle ve piyasayı yokla şu adrese gir bakalım
http://www.yukpa.com/tr/urunler.htm
asya motorun aynı modelini başka isim altında pazarlıyorlar dikkatli ol mondial de aynı sona uğrayabilir
-
eyvallah dostum
ben edremit / balıkesir de oturuyorum zaten kaptanım hani şimdi burda yarın yok misali gidip geliyorum istanbula geliyorum ama iş için firmalar hep orda !!!!!
ya yinede konuşuruz hertürlü!!!!!!!!
-
ya zaten ben bunun farkındayım. bunları zymotor diye firma uretiyor. çinde. ordan çıkan urunler BELKİ (!) makyajlanıp azıcık ustune firma etiketi yapıştırılıp satılıyor. anlatılmak istenen şu; bu motorlar o kadar çok marka da varki , parça bulmamak imkansız. ya tabi YBR 125 fln da alınabilir 2855 e .. ama ne bileyim scooter biraz boyle buyuk rahat ya... o bakımdan hosuma gidiyor. chopper larda guzel ama ne bileyim . o titriyor, bu titriyor.. hemde vites li... ya senle açıkcası msn de konusmamız lazım. hatta yeni alacak bi çok kişiyle msn de toplansak grup chat yaparız fikir paylaşırız.
-
YAA ARKADAŞ EN İYİSİ NE BİLİYORMUSUN BİRAZ DAHA FAZLA PARA VERİP YAMAHA HONDA FALAN ALMAK!!!!!!
BAŞLARIM ÇİN MALINA
-
-
abi merhabalar bende hussar 125 kulanıcısıyım.Motorları güç bakımından çok süper
ama sağlamlık iyi değil benim başım arka teker ile dertte kilitleniyor ve aşırı ısınıyor.Benim fikrim honda yada yamaha yı da bi incele.Paranla benim gibi rezil olma sonra.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler