hocam bende diyorum ki motora 5-6 ay binmek zorunda kaldım, hatta bu motorun facebook gruplarına ve wp gruplarında da aktif rol aldım,
bakın yaklaşık 8,000 km tecrübem ile motorun plastik aksamı harici her şeyi dayanıksız. bir motorun 1000 km sonra debriyaj teli koparmı? gruptan yazıyorum 30 kişi diyor ki benimde koptu. motoru aldıgımdan beri haftada 1 kere arka balata değiştiriyordum. gruptakilere yazdım megersem arka fren merkezi kronik ağrızalıymıs 30 kişi diyor ki benim kide bozuldu! mondial kross fren merkezi uyuyor onu al diyor. alıyorum olmuyor sonra gruptakilerin bazıları diyor ki bende oldu, bende olmadı diyor. sonra gidip 350 tl ye sifirini alıyorum ( sen mondialsin kendine gel 350 TL ne! )
80km hızla gidince aynalar inanilmaz titiriyor, 100kmden sonra arkadan geleni göremiyorsun, ayna yerinde yok çünkü! lastikler fabrika çıkışı lastikler resmen plastik, bu kadar kötü olamaz! 1300 TL verip michelin lastik almak zorunda kaldım! hemde şambriyelli lastik! benim başıma gelmedi ama adamların çatır çatır tel jantları yamuluyormuş! yani şileye gittim yemin ederim abartmıyorum t*tom inanilmaz acidi. motor 30 dk sonra size eziyet ediyor.
japon sorunsuz mu ? değil abi, japon fren merkezi de 350 TL. ama japonun yediği para helali hoş olsun. bak 1800 TL ye michelin lastik aldım 1200 TL ye did zincir dişli aldım, 2250 Tl ye debriyaj seti aldım. masrafsiz mi ? değil ama helali hoş olsun...
hocam ne yazık ki rx3i evo da güçlü bir motor değil. aksine 250liklere göre geri sınıfta bir motor. bence honda getirmeyecek.
ancak 40-50 bandinda 2014 tenere, 2013 vstrom, 2015 versay650 alabileceğininde altını çizelim lütfen. hatta 2016 nc750 de alabilirsiniz.
Satışçılıktan ziyade avukatların ağzı iyi laf yaparmış, neyse ki hukuk öğrencisiyim onunda etkisi var. (:
ayrıca hiç bir şey maksadını aşmıyor, dürüstlüğümü ortaya koyuyorum. hatta rx3i evoyu satarken adama her şeyi anlattım, adam sen nasıl satıcısın malını kötülüyorsun demişti. kendisi de polistir, dürüst olmak bazen suç bile sayılır.
bizzat 6 ay motora binerek ve aktif olarak 8000km yaparak tecrübelerimi izah ediyorum hocam.
ben bu motor için youtubeye atmak için 20 dk lık video çektım, bunu bizim wp grubundan attığımda linç yedim.
senin yüzünden motor elimizde kalacak dediler ( aynı motora bende biniyordum )
bugun rx3i konusunda iyi söyleyen insanlar motor elinde patlamasın diye yalan konuşup, diğer insanların hakkına giriyor ne yazık ki.
he bunların birde aralarında siyaseti çok seven ama boş olan bir abileri var, kendisini bizzat sildiğimi belirterek arkadaşlığımdan çıkarmıştım, kendisi profesyonel rx3i ci hatta mükemmel motorcu ama ne yazık ki rx33 güvensizliğine sebep motordan 3 kere düştü
Genede Allah beterinden korusun