düşe kalka motor mu ogrenilir arkadaş.
cbf 150
ybr 125
ns160
vulture
bunlara bak
h2yle başla seneye h2r ye geçersin
Size katılmıyorum kesinlikle. ABS siz motor kesinlikle almasın şimdi de 5 sne sonra da. 2020 r 25 aldım. almadan önce abs versiyonu mu diye sordum satıcılar artık abs ülkemizde de zorunlu dediler. Abs hayat kurtarır taa ki bilmeyen adam için extra önemlidir.
Tavsiyem Temmuz'da al, ABS li al.. Mağara dönemi tavsiyesi verenleri gözardı et. Sağlık bu, can ..
Şu an 8.500 TL ile bir motor alacaksanız, vitesli düşünüyorsanız ybr tarzındaki motorları öneriyorum ben.
Scooter'da düşünebilirsin alışmak için. Genelde vitesli motorla başlayacaklara tavsiye ybr ya da honda'nın ybr muadili olanlar. Aynı bütçede hem devir saati hem vites göstergesi olan Honda modelini şu an hatırlayamadım ona da yönelebilirsiniz. Sonuçta yeni başlıyorsunuz ve vites göstergesinin de devir saatinin de işinize yarayacağını düşünüyorum
Hocam aklıma takılan bir soru var. Belki sorum saçma gelecek kusura bakmayın. Ben Elazığ'da oturuyorum, Samsun'da bir motosiklet beğendim. Devir işlemleri için illa Samsun'a gitmeme gerek var mı? Mesela ben parasını yollasam, bana gönderseler devir işlemlerini burada halledebilir miyim ?
Aynı anda iki imza gerekli diye biliyorum. Vekalet ile oluyor, vekaleti olan kişi ile diğeri aynı anda imza atıyorlar, devir gerçekleşiyor.
*
ABS'siz motosikletler, fren dozajını öğrenmek, kilitlenince fren yapmayı bırakmadan fren elciğini kontrollü serbest bırakarak fren gücünü azaltmak ama fren yapmaya devam ederek kilitlenmeyi fren yaparak gidermek için önerilir.
Ben gereksiz bir beceri olarak görüyorum.
ABS her zaman her şartta çok çok daha avantajlı.
*
Elimiz değmişken şu konuyu da açıklığa kavuşturalım: ABS Fren Mesafesini Uzatır Mı?
ABS Fren Mesafesini Uzatır Mı?
"Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)