Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Egzoz cezasi hakkinda

REKLAM ALANI
    mavellen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ofis ana caddeye bakıyor.Hergün onlarcası anırta anırta geçiyor.Her geçişlerinde ödümü koparıyorlar.Boşta bulunuyorum çünki çalışıyorum odaklanmışım ve aniden geçiyorlar.Kendilerince eğleniyorlar güya.Ofistekiler biri düşse naparsın dedi.Bende yardıma giderim dedim.Diğer arkadaşlar gebersin yardım etmem ambulans bile çağırmam dedi.Haksızda sayılmazlar.Zaten o hızda düşse ambulansa gerek kalmaz direk cenaze aracını çağırmak lazım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    baskentli1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS
    Alıntı mavellen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ofis ana caddeye bakıyor.Hergün onlarcası anırta anırta geçiyor.Her geçişlerinde ödümü koparıyorlar.Boşta bulunuyorum çünki çalışıyorum odaklanmışım ve aniden geçiyorlar.Kendilerince eğleniyorlar güya.Ofistekiler biri düşse naparsın dedi.Bende yardıma giderim dedim.Diğer arkadaşlar gebersin yardım etmem ambulans bile çağırmam dedi.Haksızda sayılmazlar.Zaten o hızda düşse ambulansa gerek kalmaz direk cenaze aracını çağırmak lazım.
    Yolda onlarca ornegini goruyorumki zaten apacilere selam bile vermiyorum. Kask yok bisey yok aralara dalip cikiyorlar egzoz desen avaz avaz bagiriyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı yamtareroglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buyrun harley'in, dragstar ın, 1000'lik chopperların fabrikasyon sesini azaltın bakalım nasıl yapıyorsunuz.. Şimdi bir polisin yanında orijinal dragstar 1100ü rölantide çalıştırsanız cezayı yersiniz o halde.
    Sizin dinlediğiniz dragstar oynanmış olmasın?

Çok 1500+cc cruiser dinledim. Egzos orijinalse hiç birisinden abartı ses gelmiyor rolantide...

Bazen de içten deliyorlar. Egzos orijinal görünüyor ama içi delik olduğu için deli gibi bağırıyor. Hatta forumlarında güzel ses çıkması için nereden nasıl delinmesi gerektiği falan da yazıyor. Bir nevi cruiser apaçisi tipler...

baskentli1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin dinlediğiniz dragstar oynanmış olmasın?

Çok 1500+cc cruiser dinledim. Egzos orijinalse hiç birisinden abartı ses gelmiyor rolantide...

Bazen de içten deliyorlar. Egzos orijinal görünüyor ama içi delik olduğu için deli gibi bağırıyor. Hatta forumlarında güzel ses çıkması için nereden nasıl delinmesi gerektiği falan da yazıyor. Bir nevi cruiser apaçisi tipler...
    Hocam dediginiz gibi oynanmis muhtemelen fakat uygulama o kadar amatorce oluyorki ne bir teknik ne bir olcu standardi var "salihhh sunu dur dur hoop hoopp dur bakiyim sesi cikiyo bunun gaz ver bakiyim, tamam cekici al araci" seklinde

Motosikleti
    N/A
    Bugüne kadar hiçbir harley sahibinin durdurulupta egzozdan ceza yediğini görmedim bu da değişik

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)