Cup motor sonrası cc ve motor seçimi bütçe 10-15k
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Commuter sınıfında, yukarıdakilerden en doğru tercih cbf 150, daha sonraysa ybr 125 olur. Pulsar Ns 200'de alınabilir ama xmax 250 abs içlerinde en güzel olanı.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
-
Arada belirgin bir fark olsun istiyorsan 250cc bir makine almalısın
-
Bütçem üst seviyelere el verirse xmax 250 ye karar kıldım.Sıfırı 33.5k biraz pahalı geldi onun yerine yeni nesil motorlu,tercihen dolu paket absli 15-20k km de almayı düşünüyorum ne dersiniz? mantıklı olur mu
-
ankarada xmax güzel olur heleki yaz kış kullanılcaksa.okul vs kullanışlı olucaktır yeni kasa yada bir önceki absli kasalardan alınabilir.2016 falan
-
Cub'ı 15k kullandıktan sonra CBF'e geçip 30k kullanmıştım.
-
düşük cc problemini bunlar çözmez bence.
cub ile ybr ve ya yazdığın motorların hiçbirinin aman aman bir farkı olacağını sanmam.
bende de 100cc scooter var, küçük bir yükseltme yapacaktım ancak vazgeçtim çok büyük bir fark olmayacağını anlayınca. Bütçen seni zorlamazsa nmax 155 falan da bakabilirsin bana kalırsa en azından abs var, konfor kalite var.
-
Üniversite öğrencisine bakım ve yakıt maliyeti düşük, az sıkıntı çıkartan bir alet gerekir kanaatindeyim. Bunları da göz önüne almak lazım. Scooter'lar bakım maliyetleri konusunda çok uygun olur mu bilemedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)