Önceden bir şeyler olmuş mudur? Eskiler aydınlatabilirse sevinirim. Disk ve zincir kilit var, yine de ne kadar güvenmek lazım. Pek bilmediğim semtler.
Önceden bir şeyler olmuş mudur? Eskiler aydınlatabilirse sevinirim. Disk ve zincir kilit var, yine de ne kadar güvenmek lazım. Pek bilmediğim semtler.
Hava kötü zaten gelmeyin bence motorla.
Ben de fuarın içinden motor çalınır mı diye geldim,tavsiye verecektim
Geçmiş senelerde aksesuarların çalındığı falan belirtilmişti ama çok göz önünde ve girişin yanında bir yerde park yeri. Disk kilidi varsa takarsın, kalır.
çalıyorlar ama en çok aksesuar çalınıyor sen önlemini al onlar zaten en kolay gidecek makineye göz koyar
Hırsızlar meslek odasına sorun nereleri çalışma sahalarına giriyor. Ona göre neyle gideceğinize kara verirsiniz.
Fuar alanında çok fazla motorsiklet olduğu için çalınabilir.Hatta geçtiğimiz senelerde fuara gittiğimde birinin motorunun çalındığına sahit olmuştum.En temizi motorsuz gitmek bende yarın motorsuz gitmeyi planlıyorum zaten hava kötü boşverin motorsuz gidin gözünüz arkada kalmasın
İki ay oldu neredeyse, kombine aldım iki tane. Daha gidemedim Birazdan gidebilirim, her an çıkıp gidebilirim...
Bende yarın motorun padock civatalarını takıp, padock'a çekip, zinciri temizleyip - yağlama sureti ile bir gerdirme işlemi planlıyorum. Pazar günüde hem akü dolsun hem de yeni pantolonları test edeyim die bir gazlama işlemi düşünüyorum. Fakat hasta olmak da istemiyorum. Çok kararsızım yani pazar için
her sene bir çalınma mevzusu var hemen hemen. ben motosikletle gitmeye hevesli değilim genel olarak bu yüzden.
bir de senelerdir fuarada gitmiyorum fuar öncesi her şeye zam yapıp fuarda aynı fiyata indirimli fiyat diye keklemelerine karşı olduğumdan.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Tövbest, standdaki motorlardan çalacaksınız sandım.
Onuda yaparlar bi tur atiyim davasina bakmışsın 1000rr yok ))))
Ben bir keresinde üstünde anahtarı bırakıp gitmişim. Akşam fuardan çıkıp motorun yanına gelince anladım anahtar yok.
Güvenlik almış anahtarı, geldi yanıma ruhsat kimlik kontrol derken verdi anahtarı.
Bu da böyle bi anımdır.
alarmlı kilit filan varken zor ortalıkta çok insan oluyor illaki biri hayırdır der,lakin direk hedef böyle yerler hırsız gelse istemediği kadar motor olur ekipman kamera filan unutan olursa kesin gider ondan eminim
Fuarda motorların kalabalık olduğu yere koydum bir şey olmadı. Yarın gideceklere duyrulur. Zaten yol kenarına yapılmış park alanı, hem insan yürüyor hem de araçlar geçiyor hem de motorlar giriyor çıkıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)