Arkadaşlar , fuarı ziyaret edenler yada fuar nedeniyle indirime giren mağazaları , siteleri takip edenler bulduklarını burada paylaşırlarsa tek bir yerde toplanmış olur, herkes faydalanır diye düşündüm.
neler buldunuz, dökülün bakalım
Arkadaşlar , fuarı ziyaret edenler yada fuar nedeniyle indirime giren mağazaları , siteleri takip edenler bulduklarını burada paylaşırlarsa tek bir yerde toplanmış olur, herkes faydalanır diye düşündüm.
neler buldunuz, dökülün bakalım
Shoei kask almayı düşünüyorum,bu günü bekledim hep. Shoei lerde indirim gören burda paylaşıp bilgi verirse sevinirim. Fuara gidemiycem,en azından giden arkadaşlara para gönderip aldıralım
Ben yarın gidicem. Hayırlısı bakalım.
Yarın bende ordayım. uygun fiyatlı eldiven, bot denk gelirse almayı düşünüyorum
Doğru kullanılırsa çok yararlı bir konu olacaktır. Merakla bekliyorum indirimleri
2006 Honda Activa (2006-2009) > 1996 BMW F650 (2007-2008) > 2016 Mondial RX3i Evo (2016-2017) > 2006 Yamaha XT660R (2017 - 2020) > 2017 Honda CRF 250L ABS (2020 - 2021) > 2022 Mondial X-Treme Maxx 200i (2022-...)
selamlar,
arkadaşlar topcase düşünüyorsanız atk topcase indirimle beraber ilhan abi yardımcı oluyor.
onun dısında motosikletaksesuarları da bir çok ürünü indirimli getirmiş.
henüz fuara varmadım, arkadaşlarımdan bilgi aldım. yarın öğlen fuarda olacağım.
lastik,kask ve mont bakacağım. inceledikten sonra sizlere de detaylı bilgiyi yarın aksam veririm
Can motor, N11deki ürünlerinde indirim yapmış, bilginiz olsun
Gıprıs Istanbul biletlerine bir bakayım önce... sonra döneceğim ben size
pazar gününe kalırsa ben de bi bot almayı düşünüyorum bakalım.
Ben dün gittim tertemiz ve bomboş idi. Kimse kimseye çarpmıyor, birşeye bakmak istiyorsan fazla sıra beklemiyorsun falan. Ayrıyetten öyle aman aman bir etkinlik yok bu sefer fuarda. Haberiniz olsun ve pişmanlık yaşamayın.
Çinli firmalar fuarda stand açtılar mı katılıyorlar mı bilen var mı?
Malum corana virüsü
Rider Denim karayel pantolonunu aldım. Çok da birşeyler görmedim açıkçası alınacak şeyler için. Ben zaten pantolon almaya gitmiştim. Hatta şuan sadece fuarda olan fileli siyah bir kevlar kot'da yapmışlar. Yazın için birebir walla. Maximum karta 3+2=5 taksit yaptılar. Ayda 114tl'ye pantolon sahibi oldum işte.
Eskisi yamalı olduğu için, topluma karışıp bir cafede falan bile oturamıyordum. Rider Denim'in ürünlerini görünce pek bir hoşuma gitti açıkçası.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
Çinli firmalar yok. Onlar yok die türkler alamayacakları stand'ları alıp, açtılar. Fuar temiz bölge
Gidebilirsen fuar'a gitmeni tavsiye ederim. Hem daha hızlı olur hemde kendi gözlerinle görürsün. Ben gerçekten çok beğendim. Pazar hava güneşli olacak gibi. Motorun zincirini yarın temizleyip, yağlayıp, pantolon ve akü şarj bahanesine basarım Silivriye kadar. Ön önemli özelliği kir ve su tutmayacağı yazıyor sitesinde. Çaktırmadan üstüme su bile dökmeyi planlıyorum
Sastec korumalar çok yumuşak ve rahat geldi. Çıkarıp bakmadım lvl kaç korumaları die ama mesela Tech 90 eskiden lvl 2 veriyordu şimdi lvl1 korumalara düşürdü. Pazar günü, umuyorumki genişçe test ederim ama fırsat varken fuara gitmek en iyisi. İndirim 70tl, fuar bileti 40tl. Geri kalan ile yemek yenebilir ve istediğin herşeye bakabilirsin die düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)