2020 Yamaha ve Honda Fiyat Listesi Açıklandı
Reklamlar
-
motosiklet lobisi ekonomimize saldırıyor, motosiklet fiyatlarına saldırıyorlar, tüm dünya bize oynuyor abi normaldir. tüm dünya önümüzde diyorum size, biraz anlayışlı olun, pencereye farklı taraflardan ba... pardon pencerenin diğer yüzünden bakın birde.. yani yapılanları da görün artık, elinizde motosiklet var, yol var, motorlarımızı tamir ettirebiliyoruz dimi? haksız eleştiri yapıyorsunuz...
Reklamlar
-
Bu fiyatlar Aralık 2019 da güncellendi.
-
MR.BERK adlı üyeden alıntı
Bu fiyatlar Aralık 2019 da güncellendi.
Yamahanın 2020 fiyatı bugün güncellendi Honda eski
-
normal beyler niye şaşırdınız anlamadım.bu listeleri kapatın otomobil listelerini açın sonra tekrar bunlara bakın orantı aynı durumda.fiat egea 200 bin olsun mt07 120 bin tl olucak.ama varsa alıcısı parasını cebine koyan honda fiyatları gerçekten çok çok iyi.BENCE.cb650r cbr650r 2020 model olmasına rağmen gerçekten çok iyi fiyatta.61 bin cb650r ciddi derecede iyi mt07 56 bandına geçmiş arada 5000 tl var.bildiğim kadarıyla aralarında yurt dışında 1600 euro gibi bir rakam var.61 de kaç kişi bir motora vericek orasıda ayrı tabi
-
Valla Tenere700 düşünüyordum vaz geçtim. Megane 2 mizi satıp üzerine para koyup Hyundai Elentra aldık.
Heralde bu arabayı da, mevcut motosikletimi de bi 10 sene kullanmak zorunda kalıcam.
Bi kaç ay öncesine kadar sürekli araştırıyordum piyasayı, arabayı alınca bıraktım.Az çok bu işlerden anladığım için genelde araç alacak olan bana soruyor çevremde, sorana cevap veremez durumdayım çünki çok seri yükseliyor fiyatlar.
Yumurta kasa 1.5glsler olmuş 30 bin tl , Vtec ler felan zaten konusunu bile açmamak lazım.
Japon motosikletler ulaşılmaz olup hint ve koreliler japonun yerini alacak gibi duruyor.
-
yok öyle avrupalı gibi kaliteli motosiklete binmek. nasıl yönetiliyorsak, öyle de motorsiklete bineceğiz. hintli gibi yaşamaya alışmak lazım
-
Hayalimdekini almak hep hayal kalacak gibi
-
vallaha yapacak tek şey kaldı. Elimizde ne makina varsa karşısına bi tabure atacağız bir elde sigara bir elde çay bakıp bakıp iç geçireceğiz. Zira satıp büyütmek hayal oldu.mt 25 var , sym gts 250 var , ybr var üçünüde satsam üstüne bi 20 lik daha olurum en az mt 7 ye zıplamak için. Ohh çek çayı sigarayı.
-
An itibariyle biz:
Kendi malımızı kendimiz üretmedikçe böyle fiyat listeleri karşısında bu ağlayan çocuk gibi bakakalırız.
-
yurekli_emin adlı üyeden alıntı
Ulan Dominar fiyatına cb125r satıyorlar! Hele Yamaha daha vahim. :(
cb125r gelmiyor, fuarda 0km. si yoktu,,,,28.500tl ye cb250R vardı...
-
Geçen sen R6’yı standa koyup, yanına yanaştırmayın Yamaha bu sefer tricity 300’ü standa koymuştu şaka gibi.
2 motor hoşuma gitti koca fuarda. Biri ktm superduke 1290gt ve r diğeri ise aprilia shiver
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Geçen sen R6’yı standa koyup, yanına yanaştırmayın Yamaha bu sefer tricity 300’ü standa koymuştu şaka gibi.
2 motor hoşuma gitti koca fuarda. Biri ktm superduke 1290gt ve r diğeri ise aprilia shiver. Ha birde mt-10
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
2 motor hoşuma gitti koca fuarda. Biri ktm superduke 1290gt ve r diğeri ise aprilia shiver
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
2 motor hoşuma gitti koca fuarda. Biri ktm superduke 1290gt ve r diğeri ise aprilia shiver. Ha birde mt-10
Shiver dedin beni bitirdin. Tasarımda 2010 öncesine dönmeleri iyi oldu. Ama gel gelelim Ferco Suzuki' yi bile yedi. Aprilia rüyalarda
-
Yaşasın çinli. 3750 liraya. sıfır Lifan Glint 100 aldım okmeydanı-kadıköy her gün 45 km yol yapıyorum 1 yıl olacak hala canavar gibi maşallah motosiklet amacını karşılıyor benim için.2 yıl dayansa bile yeter bu paraları kapıya kilitledigim motora vermem.merak eden olursa şuan sıfırı 4250 tl
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
cb125r gelmiyor, fuarda 0km. si yoktu,,,,28.500tl ye cb250R vardı...
Liste fiyatı 26000 miş.
-
Mt-125’te yoktu ve gelmeyecek. Bir hevesle A1 için 125’lere saldırdılar ama Honda ve Yamaha vazgeçti bu işten herhalde.
-
Eski Türkiye'de sadece o yılın motosikletini satın alabiliyorduk simdi artık çoğu modelde 2019 ve 2020 yılı modelleri var hatta bazı modellerde 2018'de alabiliyoruz.
-
Arkadaşlar şimdi mevcut motorumuzu satalım mı? satmayalım mı şimdi?
-
ESHOT ve izban ile seyehat etmek istiyorsan sat tabi
-
Amatörlüğümü atmak için Yamaha Cygnus L'yi 2016 yılında almıştım. O sıralar fiyatlar ne güzelmiş, bazı motorlar pahalı bile gelmişti bana.
Aklımdaki motor nmax idi bir sene biner değiştiririm diye düşündüm, kaldı öyle şimdi hiç değişmez artık, kmde 22 bin olmuş yapacak bir şey yok ;)
-
Ulasıma zam
Benzine zam
Motora zam
vergilere zam.
Servisi olmayan iş yerinde calısmamak lazım, mümkün mertebe evden de cıkmamak gerekiyor.
Honda ve Yamaha'yı protesto ediyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)