İstanbul Avrupa yakası antreman alanı
Reklamlar
-
Arkadaşlar selamlar,
avrupa yakasında panik fren, engelden kaçma, dar alan manevraları tarzı her türden pratikleri yapmak, tekrarlamak için kullanabileceğimiz boş bi alan var mı? pazar yeri bile olabilir. ben Bağcılara bağlı Güneşli, basın express yolu civarında yaşıyorum. bulunduğum yerde bırak boş alanı, motoru park edecek alan dahi yok. her yer otoban, çevreyolu, avm, restoran, cafe, residance..
bi fikri olan paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler..
Reklamlar
-
Bakırköy Adliyesi arkasındaki cumartesi pazarı alanı.
Bir ehliyet kursuda orada ders veriyor.
Cumartesi dışında her gün müsait.
Girişte motosiklet için yanılmıyorsam günlük 7 TL alıyorlar.
Ara sıra bende gidip fren çalışıyorum orada.
Yaya olarak E5 yanyolda inip Botanik Parkı içinden geçilebiliyor. Motosiklet geçemez. Köprü var.
Adliyenin yanından girmeniz gerekiyor.
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Bakırköy Adliyesi arkasındaki cumartesi pazarı alanı.
Bir ehliyet kursuda orada ders veriyor.
Cumartesi dışında her gün müsait.
Girişte motosiklet için yanılmıyorsam günlük 7 TL alıyorlar.
Ara sıra bende gidip fren çalışıyorum orada.
Yaya olarak E5 yanyolda inip Botanik Parkı içinden geçilebiliyor. Motosiklet geçemez. Köprü var.
Adliyenin yanından girmeniz gerekiyor.
Eyvallah hocam, sağolasın.
-
Bayrampaşa ora avm bölgesinde geniş boş yollar var. Sürücü kursları o bölgede eğitim veriyor.
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Bayrampaşa ora avm bölgesinde geniş boş yollar var. Sürücü kursları o bölgede eğitim veriyor.
eyvallah not aldım. hiç duymamıştım, google a yazdım, avm iflas etmiş. haritada ora avm olarak gözükmüyor.
-
olimpiyat stadı otoparkına giriş var mı ? ben olsam oraya giderdim
-
Küçükçekmce rampasını inerken sağda boş bi alan var hafta sonları hariç hafta içi araba bile olmaz koca yerde ben ilk öğrenmeye çalıştığım zamanlar orada çalışıyordum. Konumu burada: https://www.google.com.tr/maps/@40.9...9713,18z?hl=tr
fotoğraflar:
-
potasyum adlı üyeden alıntı
olimpiyat stadı otoparkına giriş var mı ? ben olsam oraya giderdim
benim de aklıma gelmişti orası. tabi bilmiyorum durum ne orda. otoparkı büyüktür. bayaa faydalı olur kullanabilsek. olmadı bi gün gidip bakmalı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Alper600RR adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Alper, güzel yere benziyor. gidip bakıcam oraya da.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)