arkadaşlar ne olcak bu durum ya evden çıkarken saçlarla uğraşıyorum jöle falan kaskı taktığım bitti gittiğim yerde yapiş yapiş bu dumuma bi çözüm yokmu
arkadaşlar ne olcak bu durum ya evden çıkarken saçlarla uğraşıyorum jöle falan kaskı taktığım bitti gittiğim yerde yapiş yapiş bu dumuma bi çözüm yokmu
Çok güzel bir soru...Saçların şeklinden çok daha önemli kaskın işlevi...
bu sorunu sen bir kask firmasına git ver onlar hemen bunun üzerinde çalışmaya başlasınlar bence...gerçekten güzzel soru
kaskın amacı kafayı korumak!! böyle bişey şuan yok!! ilerde olurmu bilemem!!!
Kafana kamyon şambeLi takmayı dene.Sadece alın böLgesi ve saçLarının arkasını tutacagı için pek etkiLemez saçLarını ama estetik oLarak çok da hoŞ durmaz onuda söyLemeden edemicem
Born To Be wild,Live to Ride...
Saçma jöleyi biraz bol sür kafanı korur ama yüzünün gerisine ne olucak o konuda bir şey söyleyemem ...
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
Bu tarz topicler moto sohbette ise neden silinmez anlamam!
madde 24;)
24. Mesaj, atilan forumun içerigine uygun olmak zorundadir. Ayni mesaj birden fazla foruma veya ayni foruma birden fazla kez atilamaz.Ayni foruma birden fazla postalanan mesajlarin bir tanesi disinda digerleri silinecektir.
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
vallah aynı sorun ben de de var ben de kaskı çıkardımmı şapka takıyorum sorun hal oluyor bu arada sokemon çağtay sitede moderatörler var silinecekse onlar karar verir sen topic e ilgi göster
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
@deja vu
muhahahahhaahhahaha
abi bende sinir oluyorum saçlarım bozulduğu zaman
]
mart 2006'da motorumu aldım
ve 2006 mart tan beri jöle kullanmıyorum..
jöle sürdügün zaman kask takmazsın olur biter,ama o zamanda herhangi bir kaza anında kafan karpuz gibi çatlar.çatlak bir kafamı önemli yoksa , bozulmuş saçlar fakat saglam bir kafamı daha iyi olur.bu arada bende merak ediyorum böyle bir kask çıkarmı piyasa,çıksa hemen 2 tane alırım.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Çarptığında kafanı kırmayan asvalt var mı?
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Saç bozmayan kask = Kilo yapmayan çikolata gibi olmuş
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ben genelde kafayı 3 yada 4 nmaraya vurduruyorum ozaman hiç bi problem olmuo...kasktan çözüm üretimiyorsak kafayı kullanalım
Saçı kendinden jöleleyen kasklar var onlardan verelim sana!!!
Sabah uğraşmıyosun jöle sürcem diye, kaskı takıyosun, hooop bi çıkarıyosun kazık gibi saç çıkarıyo sana!
Böyle topikler de açılır oldu artık, töbe töbee...
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
kaskı cıkardın mı sacların dumduz kafaya yapısması ırenc bı durum
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][SIZE="3"]born to ride[/SIZE][/COLOR][/FONT] :bounce:
abi, valla bandana+kısa saç en işlevseli bence, kışın da balaklava tabiki. boşver saç maç hikaye motoruna ve güzel kaliteli kaskına hasta olsun olacak olan.
bu ner perhiz, bune lahana turşusu yaa...
saçlarını düşünüyorsan kask takma arkadaşım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)