R25 Vs Mt07 Karşılaştırması Yardım.
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar 5-6Bin Km'de R25 Almakmı Daha İyidir Yoksa 40-45Bin Km'de Sıkıntısız Mt07 Almakmı Daha iyidir
Mt07'yi Seçme Sebebim Sesi Ve Tekere Kolay Gelebilmesi R25'dende Mt07Ye Yakın Ses Alabilirmiyim Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkür Ederim.
Ve Ayrıca Mt07' 40 45bin Kmde Alınırmı Sıkıntı olurmu
Reklamlar
-
Alıp 2 ay sonra satacaksan mt25 ama alıp bineyim dersen km önemi yok iyi bakılmış motorlar uzun süre kullanılır.
-
alicebbar adlı üyeden alıntı
Alıp 2 ay sonra satacaksan mt25 ama alıp bineyim dersen km önemi yok iyi bakılmış motorlar uzun süre kullanılır.
Uzun Süre Kullanacağım Ozaman Mt07yimi tercih Edeyim Birde 40bin Km'de Ya motor Performansda Çok Değişiklik olurmu
-
Mt-07 al. Madem bilinçsizce kullanacaksın, tam olsun
-
Batuhancglyn adlı üyeden alıntı
Uzun Süre Kullanacağım Ozaman Mt07yimi tercih Edeyim Birde 40bin Km'de Ya motor Performansda Çok Değişiklik olurmu
evet mt7 bak. Bu arada tecrüben nedir?
Güç ona sahip olamayanı kendine esir eder. Ali Cebbar
-
alicebbar adlı üyeden alıntı
evet mt7 bak. Bu arada tecrüben nedir?
Duke 200 motorum var satıp direk onu alacağım tücrebe konusunda sıkıntı yok Yğksek kmli araçlardea performans düşüklüğü olurmu
-
30 40 bin liraya sadece mt 07 var. Racing falan hiçbir şey yok.
-
iyi bakılmışsa 50 bindeki her hangi bir motorda performans kaybı olmaz.senin amaç farklı olduğundan sen karar vericeksin elma ile karpuzu kıyaslıyorsun şu an.2 motorada sahip oldum isterdimki aynı anda ikisinede sahip olabileyim o kadar farklı motorlar çünkü
-
bu kadar korkmayın km den cp2 bloğu için 40 bin hiç bir şey değil ,al gitsin r25 zaten alsanda kesmez seni heleki duke de alıştığın alt devirin doluluğu r25 te olmayacağı için pişman olacağın kesin km ykselince bakımsız değilse performansta sorun yaşamazsın 56.000 de ki monster 696 10.000 km de ki 696 dan farksız gidiyor yeterki bakımı zamanında yapılsın motorun.
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
bu kadar korkmayın km den cp2 bloğu için 40 bin hiç bir şey değil ,al gitsin r25 zaten alsanda kesmez seni heleki duke de alıştığın alt devirin doluluğu r25 te olmayacağı için pişman olacağın kesin km ykselince bakımsız değilse performansta sorun yaşamazsın 56.000 de ki monster 696 10.000 km de ki 696 dan farksız gidiyor yeterki bakımı zamanında yapılsın motorun.
Ozaman 40Bin Kmdeki mt07 Daha Mantıklı Doğrumudur
-
Ozaman 40Bin Kmdeki mt07 Daha Mantıklı Doğrumudur
adam akıllı anlayan bir ustaya ya da ekspere sok sonra al 40 30 a bakma bizde 20 bin geçen her motora ölü muamelesi yapılıyor , 140 bin de sorunsuz 270 km gören cbr 600f i olan arkadaşım vardı çocuğun motoru baştan sona stok ve tertemizdi ama sırf km den dolayı satamadı sonra ucuza verdi motoru ki 50 bin de dökük motorlar ondan daha pahalıya satıştaydı al gitsin mt yi pişman etmez yeterki bakımı çalışması sorunsuz olsun hasar kaydınıda umursama düzgün tamir edildiyse ondan da zarar gelmez motor bu illaki çarpar devrilir vs uydurma değilde düzgün tamir edildiyse kullanırsın sorunsuz
-
-
yokon adlı üyeden alıntı
mt07 kesmez, sıkılırsın.
MT07 Neden Kesmesin ? neyinden Sıkılacağım
-
MT07 Neden Kesmesin ? neyinden Sıkılacağım
gitmiyor.
belli bir zaman sonra "böyle cılız motor mu olur aq" diyorsun.
-
zapalka adlı üyeden alıntı
gitmiyor.
Ne içtiyseniz aynından istiyorum
-
zapalka adlı üyeden alıntı
gitmiyor.
Mt07Den Bahsediyoruz Değilmi :D :D :D
-
40bin 50bin olmuşsa o motor açılmıştır daha iyi devirlenir daha hızlı gider
Bu arada Salih sen misin?
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
adam haksızda sayılmaz arka tekerlek harici çok da iri bir motor değil
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
adam haksızda sayılmaz arka tekerlek harici çok da iri bir motor değil
irisinde değilim ktm duke 200den geçeceğim hız olarak tatmin etmeyecekmi
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Hakikaten ben en son öyle deyip satmıştım, 600cc 4 silindir rakipleri 240km/h lara çıkarken mt07 210da tıkanıp 1-1 sayarak 220 felan yapıyordu.
Ama mt07 den sonra fazer8 kullandım bu seferde fazer8 hiç gitmiyor mt07 ye bakarak dedim çünki artık o her devirde cayır cayır gelen tork yoktu 🙂
Şekline şemaline gelince bu kaslı pitpull köpeklere benzetiyorum ben mt07yi. Çokda severim şeklini, kısa ve kaslı bi naked.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)