cok yakisikli motor. gorur gormez bunu alabilirim diye dusundum, hemen hero turkiyeye mail attim ama euro5 normlari yuzunden turkiye de satisa cikmayacakmis.
cok yakisikli motor. gorur gormez bunu alabilirim diye dusundum, hemen hero turkiyeye mail attim ama euro5 normlari yuzunden turkiye de satisa cikmayacakmis.
Bu euro normları yüzünden bi çok model gelmiyor.
Çok sinir bozucu hakikaten.
kesinliklenhaklisiniz. yamahanin 155 ligi hondanin 160 ligi vs yurtdisinda kucuk cc efsane motorlar var ama ulkemize gelmiyor. cok sinir bozucu.
aslinda hunk200r cok guzel motor ama hindistanda extreme 200s var, hunkin grenajli hali ve gostergesi xpulse ile ayni. youtube da videolari var izledim ve cok begendim.
Altı üstü 160cc motor hız beklemenin bir alemi yok. Pulsarlara göre de daha şık bir dizaynı var en azından aldığın vakit yoldaki 10 motordan 6sı senin motorun olmaz. 100le rahatsız etmeden gidilebiliyorsa yeter de artar.
bende kesinlikle yamaha xsr 155 i alırdım.
https://www.youtube.com/watch?v=W5ta3IG17aE&t=180s
hocam şu motor tr ye nasıl gelmez ya off
hero turkiye bana gelmeyecek bilgisini verdi.mail attim. gelmeyecek dediler. ben hero turkiyenin sitesine girdim.mail adresini aldim. gelecekmi diye sordum. gelmeyecek dediler. yani firma gelmeyecek dedi. siz gelebilme ihtimali oldugunu kimden ogrendiniz? birde beni bilmemek ve yanlis bilgi vermek ile itham ettiniz.anlamadim acikcasi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)