İş gereği hemen her gün FSM 'yi kullanıyorum bazende 15 Temmuz Şehitleri Köprüsünü. Her iki köprü de yakın zamanda geniş kapsamlı bir bakımdan geçti 15 Temmuz Şehitleri Köprüsünün ayaklarının birleşim noktalarındaki genleşme plakaları-ızgaraları son derece iyi seçilmiş yüzey pütürlü ve açıklık yok her hava şartında hafif bir sarsıntı ile geçip gidiyorsun ama FSM Köprüsü daha sonra bakıma alınmasına rağmen nedense plakalar ya yenilenmedi ya da yanlış plaka seçimi yapıldı köprü ayakları hizasında bulunan giriş ve çıkıştaki her iki plaka grubu da gidiş yönünüze paralel şekilde oldukça geniş açıklıklı ve düz bir çelik levha halinde bu da zeminin ıslak olduğu zaman ciddi risk oluşturuyor çelik levhalar pürüzsüz olduğu için lastikler müthiş derecede kayıyor dikine açıklıklar da geniş olduğu için (hele de ince lastikli motorlar kullanıyorsanız )gidon hakimiyetini kaybetmenize sebep olabilir. Ben şahsen 2-3 kez ciddi tehlike atlattım ki bu sene yağmurlu havalarda çok motor kullanmayı tercih etmedim. Bizim ülkemizde yol tasarımı falan diye birşey yok, sanırım hiç bir zaman da olmadı herhalde. Nerede kaldı ki bu akıllardaki insanlardan "lan bu trafikte motosiklet denen iki tekerlekli araçlarda var, onların güvenliği, konforu ne olacak?" hassasiyeti görelim. Allah göstermesin sanırım bir motorcu kardeşimizin sayılı nefesi tükenecek, emir hak vaki olacak ve böyle bir kaza sonucu terki dünya edecek ki bu tasarımı yapan veya onaylayan kıt akıllılar da önlem almayı akıl edecek (tabi olası bir kazanın bu plakalar nedeniyle olduğunu akıl edebilirlerse)... Nacizane önerim FSM'ye yağmurlu havalarda girip çıkarken tam da köprü ayakları hizasına dikkatli yaklaşın kardeşlerim.