Mt07'nin sesi kötü demedim. Tiger egzost ile kullanan çok fazla kişi var Türkiye'de ve benim lafım bunaydı. Ne amaçla headers'lı SC egzost postladınız anlamadım.
Mt07'nin sesi kötü demedim. Tiger egzost ile kullanan çok fazla kişi var Türkiye'de ve benim lafım bunaydı. Ne amaçla headers'lı SC egzost postladınız anlamadım.
Ben 2018 ağustos ayında tiger egzoz ile geçtim muayeneden bu sene de geçebilcek miyiz bakalım
Seyyar muayene istasyonuydu bu arada tabi yine seyyar bulup giderim herhalde :D
Normalde kitabina gore yapilirsa muayene, gecmesi icin katalizorun yerinde olmasi yeterli takili olan egzozun markasi farketmeksizin.
Eger egzozdan birakacaksa da teknik olarak ses olcumu yapmasi ve uygun olmadigini ispatlamasi lazim bu olcumle, ama onu yapan da yok.
Kisaca katalizor olduktan sonra egzoz var gecmedi demek tamamen is bilmezlik ya da kraldan cok kralcilik oynamaktan oluyor.
Yine de sansa birakmak istemiyorsan avrupa yakasinda merkeze uzak istasyonlardan birine git, kural disi kafalarina gore davranmiyorlar, sorun yasamadan gecersin.
instagram.com/ak.kucukcaglayan
iki kere muanne yaptırmış biri olarak söylüyorum, özellikle motorcuların tercih etmediği ve ilgi görmediği bir istasyona git.
genelde motordan anlamayan rutin işleri yaptıran biri oluyor.
balatalar kontrol, ışıklar kontrol, sinyaller kontrol tamam bitti. nur topu gibi muanneniz var
egzosa bakmıyorlar.
ama ben çift silindir motorlarda egzos düşmanıyım, sen yakalan diye yalan söylüyor da olabilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)