nerede o kadın sürücüleri savunan amerikalı abi? hatta cinsiyetçisin sen diyen adamlar nerede ? gelsinler bakalım.
K A D I N - S U R U C U - T R A F I K - İ Ç İ N - F A Z L A S I Y L A - T E H L I K E L I.
Tekrar tekrar söylüyorum. üstüne basıyorum altını çiziyorum. ayağa kalmak isteyip de yere düşen adamın üstünde sizin hakkınız var!!!!!!!!!!!!!!!1
O çarpmanın etkisi ile sendelemesi gayet normal. Yazık olmuş çarpılanlara.
Buradayım.
Bu olay üzerinden "kadınlar araba kullanmamalı" diyenlerin, ikiz kuleler ve sonrasında yaşanan terör olaylarından sonra "tüm müslümanlar teröristtir" diyen ilkellerden farkı yoktur.
Bu toptancı ve ilkel kafa yapısı ülke olarak en büyük sorunumuz. İnsana insan olarak bakmamızı engelleyip ayrıştırıyor çünkü. Trafik kazalarından çoook daha büyük zarar veriyor emin olun.
Kadın sürücüler diye ayırmak yanlış olur sadece algıda seçicilik bu. Trafikte erkek olup farklı canlı türlerine mensup çok yaratık var onlardan kadınlara sıra gelmez :D
Muhtemelen otomatik vitesli bir şirket arabası. Ulan zaten 2 tane pedal var, biri gaz diğeri fren. Neyini karıştırıyorsun da süremiyorsun?
Araba kullanıyorken kadın olmak suç değil.
Araba kullanıyorken telefonla meşgul olmak suç.
Daha bu çok basit ayrımı yapmaktan aciziz.
Böyle böyle ayrıştırıyoruz birbirimizi. Kadınlar şöyle, Kürtler böyle, yahudiler şöyle, Ermeniler böyle, dindarlar şöyle, asker böyle, şu parti şöyle, bu parti böyle... Suç olmayan şeyleri suç yapıp, genelleyip, insanların en doğal haklarını ellerinden almaya yelteniyoruz. Cahilliğin, iki yüzlülüğün daniskası.
Yav olay şu oldu arabayı hep boşta bırakırım ben durduğu yer düz diye muhterem pederim benden sonra viteste bırakmış bende kontrol etmedim hep ederim bu sefer etmedim kontak anahtarını çevirdim araba kurşun gibi fırladı normalde aracı 2 manevrada çıkartabileceğin yerden ben birde başka bir araç varken tek seferde çıkarttım :D diyorum bu araç niye durmuyor meğersem debriyaj diye çamurluğa basıyormuşum :D Artık paniklemiyorum direk yapıştırıyorum :D
İlk yorumda kadına sarhoş galiba dendiği için; kadın sürücüye yorum yapmıştım. Yanlış anlaşılmışım. Benim hatam. Net olarak belirtmemişim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------
Ford’un araçları debriyaja basmadan çalışmıyorlar. Aslında çok güzel bir güvenlik uygulaması. Başta insan yadırgıyor ama insanlık hali, unutabiliyoruz.
O sürücü neden çarpmış belli değil de, hadi araç süremediğinden çarptı diyelim. O çarpılan adamın iki saniye sonra yerden kalkma telaşı nedir ?
Diğer yandan burada kadın sürücü ve erkek sürücü yapan arkadaşların eminim yarısı trafikte en sağ şeridin en dibinden yardıranlar çetesindendirler.
Solda ki adama çarpınca bagaja kan sıçrıyor. Arabada reno symbol galiba. Manuel olması muhtemel. Symbollerin otomatikleri çok çok nadir. Bu cinayete teşebbüs değil ki adam öldü bildiğin yada uzvu koptu.
Bir kadın yüzünden tüm kadınlara suç yıkmak doğru olmayabilir ama açıkçası kadınların çoğundan trafikte tırsıyorum. Bazen ne yapacakları hiç belli olmuyor. Normal seyrin harici hareket ediyorlar. Hiç sürücüye bakmadan aracın hareketlerinden sürücü kadın mı değil mi anlayabiliyorum ve tahminlerim hep doğru çıkıyor.
Şu şirketlerin, kadın personel alıp, giydirip, seksüaliteyi arttırıp, altına da araba verip " satışı arttırın" mobbingi ile sonuç böyle olabiliyor.
Her gün üstüme kıran bir sürü erkek- kadın şirket araç sürücülerinden bıktım.
Adamlar işlerinde iyi olabilirler ama trafikte cani!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)