XMAX400 ABS 2018 SONRASI ÖNERİLERİNİZ NELERDİR?
Reklamlar
-
Yaklaşık 1 sezon boyunca 0 aldığım xmax400 ile yolculuk yaptım.Fakat scooter kategorisini değiştirmek istiyorum.Biraz daha sport tourer-enduro tarzı düşünüyorum.Uzun yolda yormayacak,rüzgar problemi vs..Genellikle artçılı olarak kullanıyorum.Bugünün şartları ile yaklaşık bütçem 45.000₺ . Sizlerden tecrübelerinize dayanarak önerebileceğiniz motorsikletler hakkında bilgi almak istiyorum.
Reklamlar
-
Doğrudan aklıma gelen, bütçenize en uygun yüksek modelini paylaşıyorum.
-
Bana göre bu fiyat bandında alınacak tek motor Tracer 700.
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Vatandaş,ehliyetini 2 seneligine kaptirdigi icin satiyormuş.
-
ilkersoy11 adlı üyeden alıntı
Yaklaşık 1 sezon boyunca 0 aldığım xmax400 ile yolculuk yaptım.Fakat scooter kategorisini değiştirmek istiyorum.Biraz daha sport tourer-enduro tarzı düşünüyorum.Uzun yolda yormayacak,rüzgar problemi vs..Genellikle artçılı olarak kullanıyorum.Bugünün şartları ile yaklaşık bütçem 45.000₺ . Sizlerden tecrübelerinize dayanarak önerebileceğiniz motorsikletler hakkında bilgi almak istiyorum.
Hocam xmax300 almayı düşündüğüm için sorma gereği duydum, "Uzun yolda yormayacak,rüzgar problemi vs.." demişsiniz ya. Xmax de böyle bir problem oluyor mu uzun yolda ?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Vatandaş,ehliyetini 2 seneligine kaptirdigi icin satiyormuş.
Adam benim upgrade halim gibi
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Adam benim upgrade halim gibi
Garajda AT yatacak,ehliyet nanay olacak..
Vay arkadaş kâbus gibi..
Darda kalana yardim edilir,40 bin gayme veririm,hemide canlı kımıl kımıl..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Garajda AT yatacak,ehliyet nanay olacak..
Vay arkadaş kâbus gibi..
Darda kalana yardim edilir,40 bin gayme veririm,hemide canlı kımıl kımıl..
Off hem de 2 sene..Geçmez o 2 sene..
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Off hem de 2 sene..Geçmez o 2 sene..
AT den
TT(toplu taşima veya ticari taksiye)
Update..
-
Boşverin... Benim ehliyetim var da ne oluyor? 6gecedir öksürükten yatamıyorum. Üstüne üstlük motoru hareket ettiresim bile gelmiyor şu günlerde. Yaza kadar muhtemelen yatar motosiklet. Bugün bir çalıştırıp, bir deposunu doldurayım. Lastikleri şişirip, tekrar branda ile kapatayım.
-
Selesinin sertliği ve sele yüksekliği beni rahatsız ediyor boyum 1.76 bence 300 hiç düşünme direk 400 tavsiye ederim.Gayet güzel aslında ama belkide ben bahane arıyorum değiştirmek için
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
ozomoto adlı üyeden alıntı
Hocam xmax300 almayı düşündüğüm için sorma gereği duydum, "Uzun yolda yormayacak,rüzgar problemi vs.." demişsiniz ya. Xmax de böyle bir problem oluyor mu uzun yolda ?
Selesinin sertliği ve sele yüksekliği beni rahatsız ediyor boyum 1.76 bence 300 hiç düşünme direk 400 tavsiye ederim.Gayet güzel aslında ama belkide ben bahane arıyorum değiştirmek için
-
ilkersoy11 adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
Aynı boydayız hocam, sele yüksekliği sorununu duymuştum 2018 model ve üstü düşünüyorum,bunlardaki konfor sele falan iyi diyorlar. Fiyattan dolayı 300 düşünüyorum. Sele yüksekliğini düşünmek lazım o halde..
-
ozomoto adlı üyeden alıntı
Aynı boydayız hocam, sele yüksekliği sorununu duymuştum 2018 model ve üstü düşünüyorum,bunlardaki konfor sele falan iyi diyorlar. Fiyattan dolayı 300 düşünüyorum. Sele yüksekliğini düşünmek lazım o halde..
Bendekide 2018 düz modelinden.Siz öyleyse ironmaxleri araştırın onların selesi konfor sele oluyor çünkü sonradan alayım dediğinizde biraz maliyetli oluyor bence gereksiz en başta ironmax düşünülebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)