Polis Çevirmesine Girme Sıklığınız?
Reklamlar
-
Silivri’de bir cafede takılmayı seviyorum. 3gece cafeden çıktım ve 3gece üst üste aynı yerde çevirdiler. En sonunda el insaf dedim. Şu motordan sadece 1tane var buralarda dolaşan ve dk başı durduruyorsunuz dedim. Ben seni tanımıyorum diğer ekipler çeviriyordur dedi polis arkadaş. Meğerse 3 ekip varmış. 3’ü ile de tanıştık
Reklamlar
-
Lucas adlı üyeden alıntı
.....Ufak şehrin.....
Yalova mı ufak :D geçen hafta stada yakın bir emlakçıya geldim araba ile , sokaklarda park edecek yer kalmamış yahu , uzun zamandır içerilere girmemiştim şaştım..
-
Moderatör
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Yalova mı ufak :D geçen hafta stada yakın bir emlakçıya geldim araba ile , sokaklarda park edecek yer kalmamış yahu , uzun zamandır içerilere girmemiştim şaştım..
Evet yüzölçümü en ufak İl Ayrıca nüfusumuz 300 bin yok. Trafik sorunumuz var evet, ama trafik olunca 8 olmayınca 5 dakikada işten eve dönüyorsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Kaç kez çevirmeye girdim saymadım ama en sinir olduğum şey ben tam ekipman ile durmuşken yanımdan şort tişört durdurulmadan geçip gidenler.
-
ben 2 defa girdim 2. sinde emniyet şeridi cezası yedim.. artık polisi gördüğümde uzaktan bana baksın bakmasın direkt araçların arasına dalıyorum, yanımdaki aracı kendime perde yaparak polisi geçene kadar eşit hızda gidiyorum(plakayı okuyamasın diye).. riske etmiyorum artık..
-
3 senedir motor kullanıyorum toplam 20 kere filan girmişimdir 3-4 çevirmeden 1 inde filan durduruluyorum
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Evet yüzölçümü en ufak İl
Ayrıca nüfusumuz 300 bin yok. Trafik sorunumuz var evet, ama trafik olunca 8 olmayınca 5 dakikada işten eve dönüyorsun
Hocam çiftlikköy sahilden tanıdığınız var mı? 😊
-
Moderatör
impetum adlı üyeden alıntı
Hocam çiftlikköy sahilden tanıdığınız var mı? 😊
Vardı bir zamanlar, rahmetli oldu. Noldu ki niye sordun ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Ben dağ yollarında ve köy yollarında kullandığım için motoru şehirden çıkarken ve köy yollarında jandarma çevirmelerine giriyorum genelde. Birde ben, Jandarmanın havacılığını ve özel operasyon timlerini sevdiğim için path almıştım. (https://www.jhv-store.com/) Sonra işte bu pathlerden ve Türkiye bayrağ falan yaptırdım montuma. Jandarma çevirmeye sokacağı zaman üzerimde gördüğü Jandarma Havacılık Path'inden sonra hadi git git gibi söylemlere maruz kalarak şehir dışında, ilçe yollarında ve köy yollarında jandarma çevirmesi yaşamadım :D
-
gezginkral adlı üyeden alıntı
Ben dağ yollarında ve köy yollarında kullandığım için motoru şehirden çıkarken ve köy yollarında jandarma çevirmelerine giriyorum genelde. Birde ben, Jandarmanın havacılığını ve özel operasyon timlerini sevdiğim için path almıştım. (
https://www.jhv-store.com/) Sonra işte bu pathlerden ve Türkiye bayrağ falan yaptırdım montuma. Jandarma çevirmeye sokacağı zaman üzerimde gördüğü Jandarma Havacılık Path'inden sonra hadi git git gibi söylemlere maruz kalarak şehir dışında, ilçe yollarında ve köy yollarında jandarma çevirmesi yaşamadım :D
Güzel fikir, ben de alıp denemeliyim.
-
4 senedir motosiklet kullanıyorum, bir defasında tek seferde Türkiye'de şehirler arası 115cc scooterla 2500 km yaptım, hiç durdurulmadım. Şehir içi de durdurulmadım, gerçi pek gezemiyoruz ama olsun.
-
Marmariste her gün çevriliyoruz
-
Sıfır.
Çevirme falan yok burda. Hatta yasak. Açık kural ihlali (kırmızıda geçme, kasksız kullanma, vs.) olmadığı müddetçe durdurulmanız kanun dışı.
-
Doktor kontrolü gibi rutin bir şekilde giriyorum. Bir kaç kez babama denk geldim. Tavuklu pilav yedirip yolluyolar ara sıra :D.
-
Bugün çevrildim. Bazen bir günde 2 defa çevrildiğimi bilirim
-
3 yılda 2 kez polis ekibi 1i asfaltta biri arazide olmak üzere 2 kez jandarma çevirdi.
-
5 yılda 4-5 sefer falan (İstanbul)
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Sıfır.
Çevirme falan yok burda. Hatta yasak. Açık kural ihlali (kırmızıda geçme, kasksız kullanma, vs.) olmadığı müddetçe durdurulmanız kanun dışı.
Sana arkadan. Zaaaaaa motor çek sağa die anons yapılmadı mı hiç? Çok şey kaçırmışsın. Hayatının en anlamsız bakışını atıyorsun aynadan. Heleki benim gibi intercomda müzik açık gidiyor ve duymuyorsan, interceptor gibi yardıra yardıra gelip göz göze geliyorlar
-
Bakıyorum da İstanbul'da fln çevirme yüzü gören yok. Yazdan beri drift kullanıyorum 20 30 defa çevrilmişimdir. Hem de küçücük Isparta'da.
-
her gördüklerinde mutlaka .
bazen aynı polis 2 kere cevirdigide oluyo tipden kaybetiyoz 😉
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)