her söz sahibine aittir...sen çok yedin galiba...
hem "ayittir" diye br şey yok...cahil...
"ait" olacak...türkçeyi sök öyle gel...ilköğretim terkmisin...kaçıncı sınıftasın...
http://www.tdk.org.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=ait
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kim ne derse desin bence çok güzel bir motor özellikle yeni başlayanlar için ...kötü eleştiri yapaların çoğu(istisnalar hariç) zaten cbr a binmeden yada ondan daha güçlü motoru kullanırken sonra cbr125 e binenlerdir...bence çok hoş bir motor ...bende inşallah bu sene öss yi kazanıp cbr125 almayı düşünüyorum...saygılar...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
arkadaşlar sükunete ve sağduyulu olmaya (bu arada neden solduyulu değil de sağduyulu denir anlamış değilim, yani solcu değilim ama sol çok mu kötü bişey... ki ben solağım yani) davet ediyorum sizi
selam arkadaşlar
siteye yeni üye olduğum için kimseyi tanımıyorum sizlerle tanışıp tecrübelerinizden yaralanmak istiyorum çok yakın bir zamanda inşallah bende sizin aranıza katılacağım satın almak için motor arıyorum aslında çokta fazla bilgi sahibi değilim bu konuda sadece inanılmaz bir düşkünlüğm var 2000 yılında A2 ehliyetimi aldım o yıllarda birkaçkez öğrenmek için kawasaki EN 500 kullanmıştım ama uzun zaman oldu kısmet olursa en kısa zamanda güzel bir motor sahibi olmak istiyorum bu konuda sizlerden yardım bekliyorum fiyatı uygun temiz bir motor bulmama yardımcı olursanız sevinirim
Sonuna kadar büyük bir keyifle okudum gerçekten çok güzel ve açık bir şekilde herkese bilgi verdin. Motor ne olursa olsun kullanan kişi memnunsa gerisi önemli değildir.
Honda'dan Yamaha'dan falan da zarar etmezsin diye düşünüyorum. Fazla masraf açmazlar. Çinlilerden hesaplıya gelir bile Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Kaza Anında Sizi Korur...
teşekkür ederim, topic bütün çabalarima ragmen biraz karismisti ama napalim. yaziyi begendigine çok sevindim.
slm bende 125r kullanıcısıyım 10 numara bi mator ama yetmiyo satıyorum almak isteyen varsa satılıktır 10binkmde repsol rengi kazasız minik dev bence ooobuarda fiyatı 3.750 2007 ye 4 gün kala aldım
KAçıınnnnnnnnnnn hortlaaaaaaaaakkk
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.yorumlarınında birçok kişiyi bilinçlendireceğinden eminim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Arkadaşım ben biraz farklı yaklaşacağım ama sakın beni yanlış anlama.Ben cbr yi kötüleyen biri asla değilim aksine hayranı olduum bi motor fakat boy ve kilomdan dolayı dylan ı tercih etmeme sebep oldu.Eğer iş okul vs şehir içi kullanım için aldıysan yanlıuş bi seçim yapmışsın gibi geliyor , aman yanlış anlama fakat racing tarz motorlar şehir içi tam bi işkenceye dönüşüo ama sana sonuna kadar hak veriyorum benimde fiziğim el verse bende hiç düşünmeden cbr alırdım fakat gerçek bu doğru bi tercih yapmana sevindim , hayırlı olsun , kazasız sürüşler
Honda Hayat Onda , No more :cat:
çok güzel bir yazı tek eksii(yazının deil motorun)125 cc için fazla pahalı olması
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)