Hero hunk mu mondial z one 180 mi
Reklamlar
-
okancaytasi adlı üyeden alıntı
Peki bu iki motor arasinda hangisi dersiniz. Bajaj harici mondial z one 180 ve hero hunk
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------
Driftin tipi hosuma gitmiyor. Pulsar da malum 150 ligi bile 8000
Tamam zaten 150 liğe düşeceğim demişsin ns 150 olmaz mı? Pek piyayasasını bilmiyorum ns150 nin ama sanırım senin bütçeye uyuyor.
Reklamlar
-
yurekli_emin adlı üyeden alıntı
Tamam zaten 150 liğe düşeceğim demişsin ns 150 olmaz mı? Pek piyayasasını bilmiyorum ns150 nin ama sanırım senin bütçeye uyuyor.
Malesef evet butceye uymuyor. Tvs ye bile 7bin yaziyorlar. Hero hunk 5bin mondial de 5bin. Ikisinden biri mecbur. Ayagimi yerden kessin. Cunku ise gidip gelmeliyim.
-
Bajaj 150ns’te kontrolsüz güç olduğundan dolayı gazı açınca kol çıkartıyor zaten. 17hp var die şuursuzca gidiliyor ve o kol hep çıkıyor.
Tavsiyem tvs yönündedir. Keşke bir tane bende olsa da sağa sola onunla gitsem.
-
illaki bu 2 motor olucaksa hero daha dayanıklı daha kalitelidir hocam.varsın daha güçsüz olsun ama sıkıntı çıkartmasın tadın kaçmasın
-
Onerileriniz icin tesekkurler hero aldim bi haftadir kullaniyorum cok memnun kaldim.
-
Hero ne kadara aldiniz? Hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
-
timsa adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Sagolun. 5bine aldim o zaman ama simdi baktim baya yukselmis. 8bin bile yazan var. Tamam saglam motor ama asla o paralar etmez. 5-6 binden fazlasi yapmaz. Bi kere 110 km yi gecmiyor. Trafikte agir kaliyor. Ama yakiti mukemmel otesi.
-
okancaytasi adlı üyeden alıntı
Sagolun. 5bine aldim o zaman ama simdi baktim baya yukselmis. 8bin bile yazan var. Tamam saglam motor ama asla o paralar etmez. 5-6 binden fazlasi yapmaz. Bi kere 110 km yi gecmiyor. Trafikte agir kaliyor. Ama yakiti mukemmel otesi.
Emin olun o paraya alabileceğiniz en sağlam 150cc motoru almışsınız.
Güle güle kullanın.
Bir commuter motoru son hızına göre değerlendirmek yanlış olur bence çünkü motorun üretim amacı o değil.
Ne kadar ekmek o kadar köfte meselesi.
Hız istiyorsanız cebinizden çıkacak minimum tutar 25.000TL oda 2.el bulabilirseniz.
Hunk sayfasında da yazdım detaylı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)