Merhaba İstanbul içi mümkünse Avrupa yakası tarafında bol virajlı yollar nerede var acaba ? Virajlarda çok tecrübem yok kendimi geliştirmek istiyorum.
Merhaba İstanbul içi mümkünse Avrupa yakası tarafında bol virajlı yollar nerede var acaba ? Virajlarda çok tecrübem yok kendimi geliştirmek istiyorum.
Bende Anadolu yakası için öneri alabilirim. Şile dışında hiçbir yer bilmiyorum. Genelde bozhane virajlarını öneriyorlar ama neresi bilmiyorum
Sahile çık bebek, etiler, sarıyer devam et daha sonrasında da kilyos tabelasını takip et viraja doyacaksın.
Kemerburgaz-Bahçeköy. Fakat bu gümlerde hiç önermem. Yol ıslak, kaygan ve yapraklar tehlike yaratır.
Hemen hemen her hafta sonu Şile Darlık tayım. Bol virajlı orman yolları vardır. Araba az motor çok. Tavsiye ederim.
Şile'ye gidecek olanlar dikkat etsin, tuzlama yapılmış, en sağ ve en sol şeritlerin dışındaki tuzlar kimi yerlerde şerit içinde de bulunuyor.
https://pasteboard.co/ITWh3Yc.png
Yalıköy-Çilingoz diye devam edilebilir.
https://ibb.co/jvKQ02t
Kemerburgaz-Bahçeköy-Zekeriyaköy kısmı soğuk ve erken saatlerde tehlikeli, geç saatlerde çok kolabalık. Uygun zamanda yakalanırsa çok keyifli.
Bir kaç alternatif ekleyecek olan olursa ben de sevinirim.
Karşıda bozhane-kılıçlı, eski istanbul-şile yolu, ulupelit-darlık-teke var.
Bahçeköy yolunda tutuş kaybı olucaktır,yazın gitseniz bile,gerizekalı sürücüler de çok oluyor orada viraj çalışıyordum,virajlarda güzel ama asfalt iğrenç olduğuna iyice kanaat getirince sonrasında vazgeçtim
Yeni havalimanı yolu üzerinden Subaşı/Çatalca'ya girip Saray/Tekirdağ'a kadar virajlı yollardan gidebilirsiniz, vakit varsa da bu yolun devamı İğneada'ya kadar gider.
Kemerburgaz - Bahçeköy için hava 25 derece üzeri olsun. Sabah erken saatte gidin ( 06:30 - 07:30 ) Piknikçilere denk gelmemek için.
Kışın gidecekseniz. Çabuk ısınan bir lastik lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------
Ayrıca 3. köprü ve Sarıyer arasıda güzeldir. Yine erken saatte gitmenizi tavsiye ederim. Her youtuber a denk gelinebilir yoksa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)