kardeşim inşallah yakalanırsın,cezanı çekersin aklın başına gelir dicem ama pek sanmıyorum.
kardeşim inşallah yakalanırsın,cezanı çekersin aklın başına gelir dicem ama pek sanmıyorum.
Tamam arkadaşlar vurmayin gayri,arkadaş bayildi zaten.
Hem sigortayi hemen yaptirmiş.
Olaysiz dağilabiliriz..
Salih değildir umarım.
Yunus polislerin diger polislerden bir arimi yok sadece bir tane var. Istedikleri yerde onceden planlamadan asayis uygulamasi yapabilirler. Pesinden gelip,yada aniden seni durdurma yetkisi zaten tum kolluk kuvvetlerinde vardir.
Yunuslarin tarzi ve aradiklari genelde farklidir. Cogunlukla sadece kimlik kontrolu,arama tarzi asayis konularina bakarlar. Ama empati kurun karsimdaki tegirgin ise yada apacilik yaparsa kendi islem yapamaz ama trafik ekibi cagirir.
baskentli
bir polis atasözü der ki, " ben istersem bulurum " o yüzden dolayı, özellikle yunus polislerini gördüğünüzde şekili şukulu ve hatta kanunu unutun. kanuna uyan polis sayısı çok az, yunusların bir çok polisten daha çok yetkisi var. tek gezmedikleri için, sana vursa bile; " bana vurmaya kalktı kendimi savundum " diyip arkadaşını şahit gösterip, senin dayak yemene rağmen kamu görevlisine darptan yargilanırsın.
o yuzden bu kanunsuz hükemette, Dinimizde ki büyüklerimiz ve Yaradanimizdan sonra malesef ki kanunsuz hükümetin kanunsuz polislerimiz geliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)