Eski blog okuyuculardan kim kaldı. Daha internet yokken Hitnet denen networke feci yavaş modemlerle bağlanır, okur yazardık sadece. Dinozorluğum ortaya çıktı
Zamanında daha yutube yokken arkadaşlarla geyik arasında bir site yapalım insanlar komik kedi videoları falan yüklesin yoru yapsın falan derken kim dial up hızlarıyla video yüklemeye uğraşır, kimin o kadar video izlemeye vakti var, komik fıkraları birbirine maille göndermek yetiyor insanalara, boşverin de bir bira ısmarlayın demişlğim vardır, ertesi sene yutube çıktı, sonra google çok para verip satıın aldı. Şimdi insanalr her şeyin videosunu izlemek istiyor.
Hadi eğlencelik videolar bir nevi TV izlemek gibi ama bir şey öğrenmek için izlemeye katlanamıyorum, sıkıcı geiyor, okuyarak bilgi edinmeyi tercih ediyorum. Çocukar büyüyüp de bizde niye TV yok diyene kadar eve TV de almamıştım, daha geçen yaz aldım TV.
işyerinde dokumanları okumak yerine aynı konuyu yutubeda anlatan birini izleyen genç arkadaşa da "bakmakla öğrenilseydi kediler kasap olurdu" demişliğim vardır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Konuyu açan arkadaşın instagram'dan hesabını buldum. Lastik tamiri yaptırmanın zor olabileceği yerleri gidip dolaşıp gelmim bir arkadaş, yani bu ürün tam işine yarayabilecek bir ürün. Hem sponsor desteği falan almış olsa ki bu da ayıp değil, bunu böyle numaralarla değil açık açık bu marka bana sponsor oldu kulandım diyebilecek birine benziyor. Şahsen tanımam etmem ama edindiğim izlenim sponsorluk aldığını saklamak gibi etik dışı işlere kalkışmayacak bir izlenip edindim. Zaten öyleleri hemen belli ediyor. Yani diyeceğim o ki tamam her şeyden şüphelenin ama hemen de kötüyü düşünmeyin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
Şmdi linkte yazan bilgleri okudum. propilen glikol bazı bir ürünmüş ve suda çözünebilir yazılmış. Yani lastik janttan sökülüp yıkanarak rahatça çıkabilir bir şey diye anladım.
Motorla uzun yola gitsem alırdım. Hele yurtdışı, yol iz bilmediğim yerlere gideceksem yedeğini de taşırdım yanımda.