samsung gear 360 kameram var(ilk model). güvenlik amaçlı kullanıyorum. mikrofon takma ihtiyacınız yoksa ve çeneye montajlamayacaksanız (ki gerek yok çünkü 360 derece kayıt alabiliyor) gayet iyi çekimler yapıyor.
-tek kamera masrafı ile 360 derece güvenlik kaydı
-kayıt süresi iyi
-sarj süresi iyi
-ses / gürültü dengesi iyi
-su altı hariç sıvı geçirmeme özelliği var / ekstra housing ihtiyacı yok
-klasik kayıt yapmak isterseniz lensleri ayrı ayrı kullanabilir ve 180 dereceye kadar çekim yapabilirsiniz.
kısaca ucuz ve güzel bir ürün tavsiye edebilirim. Monopod bağlantı yuvası ile de bütün aksiyon kamera aksesuar ve bağlantı aparatlarını kullanabiliyorsunuz.
Contour Hd edindim sonunda , ancak keşke 1830+ kmlik turum öncesi edinse idim , eski model olsada aerodinamisi tam kare/dikdörtgenler'den daha iyi , ve karadüzen olduğundan tercih ettim.
Fiyatı en iyi "nevaelektronik"te buldum 499 tl olarak , gayet kibar ve ilgili kimseler , kask aparatı bayaa pahalı olmasına rağmen "hediye" olarak göndermişler.
Modeli uzun yillar önce biliyordum , ancak henüz test etmedim bile , pili yenilemek iyi olur sanırım. wifi vb özellikleri yok diye biliyorum , buna mukabil dayanıklı bi alet , ve 4 saate kadar kayıt imkanı sunuyor diye hatırımda kalmış..
Hayırlı olsun kral
Kameranın en çok gerekli olduğu yer zaten ANI kaydetmek güvenlikten ziyade..
Geçen gün bende parkta yalnız başıma oturup hayatı sorgularken yanıma 5-6 çocuk geldi "ABEĞ MOTOR SENİN Mİ" diye onlarla olan renkli sohbetimizi kaydetmişim mesela istemeden de olsa birlikte salıncakta sallandık çocuklarla ilginç bir anı oldu bana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)