Şehir İçi Motosiklet Seçimi Hk.
-
Şehir içi işe git gel kullanacağım motosiklet arıyorum yaklaşık 4 senedir şehir içinde vitesli motosiklet kullanıyorum ve şehir içi vitesli motosikleti her gün işe git gel olarak kullanmak günde 50km civarı hem değerini öldürüyor hem de masraflı oluyor tamamen gereksiz yani. Aklımda nmax125 alıp tdr yapmak var. Pcx istemiyorum çünkü sele altına kask sığmıyor ayrıca abs yok. Başka tavsiyesi olan arkadaşlar var mı acaba ?
Reklamlar
-
Bütçe nedir, model yılı ve kilometre sınırınız nedir? Boyut beklentiniz ne, otoban gibi yerlere çok çıkılacak mı?
15 bin bandında Nmax(bence pcx daha iyi, ancak elemişsiniz), 20 bin bandına çıkılacaksa Xmax250,25 bin zorlanabiliyorsa Forza250 öneririm.
-
Espaniole adlı üyeden alıntı
Bütçe nedir, model yılı ve kilometre sınırınız nedir? Boyut beklentiniz ne, otoban gibi yerlere çok çıkılacak mı?
15 bin bandında Nmax(bence pcx daha iyi, ancak elemişsiniz), 20 bin bandına çıkılacaksa Xmax250,25 bin zorlanabiliyorsa Forza250 öneririm.
15 tl sınırı olcak işte şehir içi kullanıcam günde 50 km yapıyorum işte km sınırı model boyut beklentisi önemli değil o yüzden yazmadım.
Pcx güzel hocam ama sele altı yeri çok az maalesef
-
ahe adlı üyeden alıntı
15 tl sınırı olcak işte
şehir içi kullanıcam günde 50 km yapıyorum işte km sınırı model boyut beklentisi önemli değil o yüzden yazmadım.
Pcx güzel hocam ama sele altı yeri çok az maalesef
ahe nickin tanıdık geliyordu, sen bizim süpermotocu Yiğit'in arkadaşı değil misin?
Çok bir seçeneğin yok, en muhtemel Pcx ve Nmax. Pcx'i de elemişsin zaten.
Ekstra olarak arada uzun yola çıkarım otobana girerim diyorsan Sym Joymax 250i'ye de bakabilirsin.
-
ahe nickin tanıdık geliyordu, sen bizim süpermotocu Yiğit'in arkadaşı değil misin?
Çok bir seçeneğin yok, en muhtemel Pcx ve Nmax. Pcx'i de elemişsin zaten.
Ekstra olarak arada uzun yola çıkarım otobana girerim diyorsan Sym Joymax 250i'ye de bakabilirsin.
Her yerden bir tanıdık çıkıyor. Sen kimdin başkan
-
ahe adlı üyeden alıntı
Her yerden bir tanıdık çıkıyor.
Sen kimdin başkan
Yıllardır İzmir'deydim, küçükparkta denk geldik. Böyle konu dışından devam edersek admin banlayacak az sonra
-
Yıllardır İzmir'deydim, küçükparkta denk geldik. Böyle konu dışından devam edersek admin banlayacak az sonra
Dostum eskiden olurdu banlanma,
Siz madem tanişik ciktiniz yapin muhabbetinizi,
Forumda o kadar çok gereksiz konular açiliyor ki ardi arkasi gelmiyor.
-
nmax 125 ile 155 arasında dedikleri kadar fark olucağını zannetmiyorum ya aradaki farkı tdr ye vererek daha iyi yaparım diye düşünüyorum.
-
Piaggio Medley tam bu iş için biçilmiş kaftan, ama fiyat bütçeyi biraz aşar. Hem tekerlekler büyük 16" ön teker, abs var, sele altı çift kask alıyor, start/stop var. Sadece piyasası biraz yavaş. Ben de almayı planlıyordum işe git gel ama şehirdışı iş çıkınca şimdilik rafa kaldırdım. Eski motorum Joymax de almayı düşündüm ama abs'li versiyon hem çok az var piyasada hem fiyatı uçuk, forza 250 desen uçmuş gitmiş.
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
-
BENDE spacy 110 var 100 km de 2 lt 2.3 lt arası yakıyor çok makul değerler bakımı ucuz lastiği ucuz kendisi ucuz elinde ki fiyata sıfır km alabilirsin
-
xmax 250 ile 50km gidiş, 50km gidiş, 30km'si TEM otoyolundan olmak üzere işe gidip geldim. Çok rahat. Sele altı bagajı zaten efsane. Laptop çantası bile sığdırdım.
-
2.el son kasa crypton s al.
-
Tvs' lere de bakabilirsin.
-
abi bizim sakalımız senden kısa ama bir spacy alip ona irice bir canta takip givi gibi shad gibi. bir diz ortusu bir el koruması birde orta boy bir cam. hem deger kaybı yok, hem rahat, hemde araba konforunda gitmeye ne dersin?
-
nmax 125 aldım abi keşke daha önce şehir içi için mt25 le duke 250 falan uğraşmasaydımda direk scooter alsaydım ya inanılmaz rahatlıkmış scooter olayı gerçekten scooteru hep küçük görüyordum ama kesinlikle öyle değilmiş ş.içi günde 40km üzeri yapan herkese tavsiye ederim
-
Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin İnşallah
-
ahe adlı üyeden alıntı
nmax 125 aldım abi keşke daha önce şehir içi için mt25 le duke 250 falan uğraşmasaydımda direk scooter alsaydım ya inanılmaz rahatlıkmış scooter olayı gerçekten scooteru hep küçük görüyordum ama kesinlikle öyle değilmiş ş.içi günde 40km üzeri yapan herkese tavsiye ederim
scooter a alışan vitesliden zevk almıyor diyorlar, doğru mu
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
-
ahe adlı üyeden alıntı
Üstad güle güle kullan, bir de diz ötrüsü ve elçik koruma yaptınmı skutere deme keyfine.
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
-
erensel adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin İnşallah
teşekkür ederim dostum address 110 çok düşündüm abs olmadığı için vazgeçtim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)