Samanlıktan Yamaha TT600e çıktı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Keşke zamanında bir branda örtselermiş üzerine.
-
boyle fotodan yorum yapması imkansıza yakın.. ama tabii ki iyi bir bakım ve restorasyonla cok guzel hale getirilir..
-
O motoru alacaksan eğer restorasyon yapacağım die al ve motorunu açıp, öyle baka baka kapatın. Onun hortumları pörsümüş, deposu hep pas olmuş, içindeki yağlar ve sıvılar bozulmuştur. Motoru çalıştırmaya çalışıp veya çalıştırıp daha fazla zarar verirsiniz. hurdacıda 1000tl ya verir ya vermez. Var ise ruhsatı direk hurdacı ne veriyor ise sen verip al o zaman.
-
Tam proje makinası gibi,ne kadar istiyorlar akrabaların? Uygunsa parasını ver sonra uğraşmaya başla. Tabii trafikten düşürme işlemi/vergi vs çıkar mı neolur, onları bilmiyorum. Ama dağa bayıra çıkmak için diyorsan restore edilip kullanılabilir, tabii parçalarını bulman/uydurman zor olabilir. Maddi durumun ve uğraşma isteğin de önemli, zira 5 sene önce almayı düşünmezdim mesela ama şu anda maddiyatımı düzelttiğim için sırf motorun içini açıp temizleyip kurcalamak/yenilemek için bile alırdım, özellikle uygun fiyata(500-1000tlmesela) verirlerse, ki düzgün yapabilirsen bu motoru yürütme/kullanma şansın da yüksek.
-
Hocam güzel restorasyonla güzel makine olur bu km gördüğü kadarıyla fazla değil. Yok ben uğraşamam satacak bunlar falan diyorsan ben alabilirim.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Trafikten çekilmediyse yüklü bir borcu çıkacaktır. Ben olsaydım hurdacının vereceği fiyatı verip alırdım. Baştan aşağı zamanla restorasyon yapıp yenilerdim. Uğraşıp zaman geçirmek için güzel bir âlet. Hele ki garajınız ve âlet edevatınız varsa tadından yenmez
Parçalarını araştırın, çünkü bir çok yerin yenilenmesi gerekecek.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
Şu arkadaşın ne ballı adammış.Samanlıktan motosiklet çıkıyor.Ben köydeki akrabaların samanlığa bir göz atsam anca at b.ku çıkar.
-
Bence alınabilir Burak hocam.
Aracın trafik kaydı varsa , muhtemelen sağlam bir borcu çıkacaktır
Eğer sen almak İstemezsen bana haber ver ben ciddi ciddi alabilirim.
-
nvrmnd adlı üyeden alıntı
boyle fotodan yorum yapması imkansıza yakın.. ama tabii ki iyi bir bakım ve restorasyonla cok guzel hale getirilir..
Evet ben de su durumda yorum yapmak cok zor ama adam edilmeyecek gibi degil sanirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
O motoru alacaksan eğer restorasyon yapacağım die al ve motorunu açıp, öyle baka baka kapatın. Onun hortumları pörsümüş, deposu hep pas olmuş, içindeki yağlar ve sıvılar bozulmuştur. Motoru çalıştırmaya çalışıp veya çalıştırıp daha fazla zarar verirsiniz. hurdacıda 1000tl ya verir ya vermez. Var ise ruhsatı direk hurdacı ne veriyor ise sen verip al o zaman.
Ben de oyle dusunuyorum motoru ilk asamada sokmem ama yag buji filtre karburator falan bir temizleyip marsa basarim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
maktama adlı üyeden alıntı
Tam proje makinası gibi,ne kadar istiyorlar akrabaların? Uygunsa parasını ver sonra uğraşmaya başla. Tabii trafikten düşürme işlemi/vergi vs çıkar mı neolur, onları bilmiyorum. Ama dağa bayıra çıkmak için diyorsan restore edilip kullanılabilir, tabii parçalarını bulman/uydurman zor olabilir. Maddi durumun ve uğraşma isteğin de önemli, zira 5 sene önce almayı düşünmezdim mesela ama şu anda maddiyatımı düzelttiğim için sırf motorun içini açıp temizleyip kurcalamak/yenilemek için bile alırdım, özellikle uygun fiyata(500-1000tlmesela) verirlerse, ki düzgün yapabilirsen bu motoru yürütme/kullanma şansın da yüksek.
Su an fiyat konusmadik parca konusunu ben de merak ediyorum xt600 le parcalar benzerdir diye tahmin ediyorum bir de kara duzen motor oldugundan tam zevk isi olur dedim hani toplamasi kolay olur diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
piri_reis adlı üyeden alıntı
Hocam güzel restorasyonla güzel makine olur bu km gördüğü kadarıyla fazla değil. Yok ben uğraşamam satacak bunlar falan diyorsan ben alabilirim.
Ben alamazsam yazarim arkadaslar uyarsa siz gorusursunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Trafikten çekilmediyse yüklü bir borcu çıkacaktır. Ben olsaydım hurdacının vereceği fiyatı verip alırdım. Baştan aşağı zamanla restorasyon yapıp yenilerdim. Uğraşıp zaman geçirmek için güzel bir âlet. Hele ki garajınız ve âlet edevatınız varsa tadından yenmez
Parçalarını araştırın, çünkü bir çok yerin yenilenmesi gerekecek.
Valla trafik isi biraz zor ben dag tas gezmek icin dusundum yoksa ugrasilmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
tomass adlı üyeden alıntı
Bence alınabilir Burak hocam.
Aracın trafik kaydı varsa , muhtemelen sağlam bir borcu çıkacaktır
Eğer sen almak İstemezsen bana haber ver ben ciddi ciddi alabilirim.
Tamamdir ben bir bakayim durumuna almayacaksam yazarim sen gorusursun hocam
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Şöyle bir güzelliğe dönüştürülebilir aslında.
-
alınırmı ne ya hocam havada kapıcaksın.almıyorsan bana yönlendir ben aliyim.misssss gibi proje motoru al koy paran oldukça yaptır bir yerini.ben heyecanlandım valla.ama bir usta getir yürüme masrafını şöyle bir sana söylesin neyi var neyi yok resimden de anlaşılmaz.çalışsada bir komple sökülüp takılsa iyi olur daha sağlıklı olur
-
Hurda fiyatına ben talip olabilirim keyfi yavaş yavaş toplarım
-
Offf be acayip seksi. Toplayacak bütçe vakit varsa kaçırma sakın.
-
komaya girmiş makineyi canlandirmak ne kadar dogru bilemem ama cok param olsa idi zevk icin yapardim .
paran yoksa hic bulaşma pişman olmakda var icin ucunda.
-
Arka salincaktaki etiket hala duruyor.
Km bile yoktur o makinada.
Almayacaksan bende talibim.
1400km yol teperim,transporter kapinin önünde..
Zamaninda bu ayarda drz400 u almadim,ama bunu kaçirmam.
-
Satacaklarsa ve almak istemezseniz bana özel mesaj atmanızı rica edicem. Proje motoru olarak alabilirim. Detaylar için konuşuruz
-
Herkes talip olmuş motora. Ahahaha süper walla. Benim gücüm olsaydı kesin supermoto yapardım. İşim olmaz dağ, taş, çakıl, börtü, böcek ile...
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Herkes talip olmuş motora. Ahahaha süper walla. Benim gücüm olsaydı kesin supermoto yapardım. İşim olmaz dağ, taş, çakıl, börtü, böcek ile...
Zaten bu gidişle,konuyu açan arkadaşin almayacagi varsada alir
Baksana yorumlari okudukça iştahi kabariyordur..
Yok mu arttiran,
Satiyorummm,saaaattim.
-
Açık arttırma 1000tl den başladı beyler
Teklifleri görelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)