Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

HGS plaka değişikliği sorusu

REKLAM ALANI

Selam,

Geçtiğimiz ay plakam düştüğü için yeni plaka çıkartmıştım ancak yeni plakam için henüz HGS tanımlatmadım. Yaptığım köprü geçişlerinde sistem başarılı olarak eski plakama tanımlı hesaptan para çekiyor. İnternette HGS için plaka aktarımı olmadığı ve yeni hesap açılması gerektiğiyazılmış ama PTT sistemi yeni plakamı eski hesapla eşlemeyi başarmış gibi gözüküyor. Başınıza geldi mi daha önce?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    HGS araçtan araca aktarım oluyor. Ruhsat no vs ile sistem kendini güncellemiş olabilir.
    Yine de en yakın PTT ye gidin sorun derim.

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Evet HGS uzmanınız burada.

@tyrunk Yok hocam bu kadar saçma sapan bir sistemin bu beceriyi gösterebilmesi beklenemez.

@Kashmir yok kenarlarındaki PTT lere gidip, yeni plakanı tanımlatmalısın. Muhtemelen sensörler bir şekilde etiketini okuyor ve ücret düşümünü oradan düşüyorlar. Sende yeni plakam tanımlandı falan hezeyanına kapılıyorsun.

Başınıza gelmesi olsaı şeyler için inceleyin : http://www.motosiklet.net/forum/konu...gs-sorunu.html

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    İşcep de plakayı iki tıkla değişebiliyorsunuz , ptt ninde mobil veya web sitesinden yapılıyordur herhalde..

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşcep de plakayı iki tıkla değişebiliyorsunuz , ptt ninde mobil veya web sitesinden yapılıyordur herhalde..
    Halen daha akıllıca bir talep, sistemin düzgün çalışmasının beklentisi v.s.

Abi ne anlatıyorum ben http://www.motosiklet.net/forum/konu...gs-sorunu.html
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı Öz_Musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halen daha akıllıca bir talep, sistemin düzgün çalışmasının beklentisi v.s.

Abi ne anlatıyorum ben http://www.motosiklet.net/forum/konu...gs-sorunu.html
    Konuyu açan arkadaşa yazdım , sizin mesajınızı görmedim okumadım , Ogs ve Hgs lerimi İşbankası ndan temin ettim hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar , o halde sizede tavsiye ediyorum uzman bey ;)

XGAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting VS 400
    Bende işcep üzerinden bir kaç defa bu değişikliği yaptım ve ara ara takip ediyorum, şimdilik bir hata yok. Doğru bir şekilde güncel plakaya bağlı HGS'den düşüyor ücreti.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)