Merhaba arkadaşlar,
Mevcut motorum 2019 R25'i satmış bulunmaktayım. En fazla 55.000 lira bütçe ile alabileceğim Racing, çok eski kasa olmayan, masrafi , bakimi ucuz ve yakişikli motor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Mevcut motorum 2019 R25'i satmış bulunmaktayım. En fazla 55.000 lira bütçe ile alabileceğim Racing, çok eski kasa olmayan, masrafi , bakimi ucuz ve yakişikli motor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tam olarak belirtmen gerek,
Litrelik mi?
600 luk mu?
Japon mu?
Avrupa mi?
Örnek,Suzuki K8
Temiz 2017-2018 cbr650F te bulunur o rakkamlara.
Merhabalar
Ben kesinlikle cbr650f diyorum.
2018 veya 2017 alırsanız(bütçeniz 2018 karşılıyor) geliştirilmiş hp,fren ve amortisörler mevcut.
Neredeyse r25 ile aynı oturuş pozisyonuna sahip ve belinizi ağrıtmıyor(belki biraz daha dik oturuşludur)
Şekli racing kalıplı motor ve albenisi çok yüksek.
4 silindirlerin arasında en cep yakmayanı,koklayan 4 silindir olarak geçiyor.
Şehiriçine aşırı uygun üretilmiş ve uzun yola da rahatlıkla gelebiliyor.
Honda motor bloğu ve kalitesini herşeyiyle üzerinde taşıyor.
r25 36hp cbr650f ise yaklaşık 85-90beygir civarı.Şehiriçinde size verdiği güç çok yeterli.
Egzoz kullanacak isen 4 silindir sesinin tadı bambaşka...
Artçı için hava r25 e nazaran çok daha hoş,selesi rahat ve oturuş biçimi konforlu.
Benimde 2018 r25 de 20.000km den sonra alacağım motordur kendisi.
Diğer racinglere kıyasla (r6,zx6r,gsx6r,600rr) oturuş pozisyonuyla,yakıt tüketimiyle ve hata affedilebilitesiyle farkını koyuyor bence.
Çünkü bu motorlar aşırı yatık oturuşlu ve 120-140beygir civarı motorlar.Şehiriçinde hararet yapar ve cebinizi tüketim ile yakarlar.
Yerinizde olsam düşünmeden bir 650f çekerdim.
Hakkında hayırlısı herşey gönlünce olsun.
Cbr600rr varken başka hiçbir şeye bakmazdım ben. Yeterli bütçe + tecrübe + özgüven varsa temizini bulup almak lazım.
R25 den sonra 600 lük makina bile tavsiye edilmez ama o zaman litrelik ss al.
motosikleti kullanım amacın ne ?
viraj yapmak mı ?
Şehir şehir gezmek mi ?
Yoksa doğayla içiçe olmak mı ?
Öncelikli amacını söyle, Sana hangi motoru istediğini söyleyeyim.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
Ya bunu söylemendeki amaç ne adama multistrada mı aldıracaksın yani yok motosiklet kullanmaktaki amacın ne bilmem abi siz kafayı mı yediniz
sıradığın herşey farklı bir motoru gösteriyor. Sizene adamın isteklerinden ya adam demiş raycing buradan biride çıkmış gelmiş sen bana isteklerini söyle sana motorunu söyleyim. Bu senin için değil forumun genelinde abi var sizine adamın ne istediğinden ya sen önerini yap geç adam sana viraj için derse ne dicen adama "hıım o zaman kendine hemen bir tane 600rr almalısın" şehir şehir gezmek mi istiyorsun o zaman hemen bir tane vstrom verelim sana....
Abi tekrar söylüyorum Racing, çok eski kasa olmayan, masrafi , bakimi ucuz ve yakişikli motor tavsiyelerinizi bekliyorum. demiş adam ülkece okumuyoruz cidden ya
arkadaş racing motosiklet tavsiyesi istediğini belirtmiş zaten?
açılan konunun içeriği gayet basit,istenen şekilde öneriniz varsa yaparsınız yoksa geçersiniz,
bu şekilde konuyu açan kişinin istediğinden bağımsız yorumlarla hem insanların bilgiye ulaşımını
zorlaştırıyorsunuz hem de gereksiz yorum kirliliğine sebep oluyorsunuz.
Ne diyorsun 😮? Elbet ki değil ss başka bir şey
bu ülkedeki racing kültürü o kadar komik ve saçma ki adama birazdan inazuma bile tavsiye edebilirler
Ktm RC8 veya RC8R tavsiye ederim.
Yakışıklı kısmı tamamen göreceli ama hem farklı hem de kendini gösteren bir motor.
Bakım konusunda da orijinal hava filtresi, yağ filtresi vs eşdeğer japon motorlarının 5’te 1’i fiyatına neredeyse.
instagram.com/ak.kucukcaglayan
Almanız gereken motor cbr650f bence
Tulumlari giyip piste mi cikacaksiz,illa 280+ olsun mu diyorsunuz ?
Gerek yooook,hele hele rc8 falan hiç önermem.
Alikenan bey in rsv4 u de var dikkatini cekerim zengin işidir biraz...satmaya çalışsan ilana bakan olmaz vallahi aman diyim ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)