Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Pulsar arka balata sığmıyor acill.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ......
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni balatayı yerine yerleştirebiliyorsan pistonu geri itmeye gerek yokki onu yapanın amacı neymiş acaba?
    Yan sanayii balatalarin bir kısmı daha etli oluyor,e haliyle disk flanşinda aşinma yoksa,pistonun geri gitmeside kurtarmiyor.

Ee ustada hava alma islemiyle ugrasmamak icin kolaya kaciyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yan sanayii balatalarin bir kısmı daha etli oluyor,e haliyle disk flanşinda aşinma yoksa,pistonun geri gitmeside kurtarmiyor.

Ee ustada hava alma islemiyle ugrasmamak icin kolaya kaciyor.

balata değişirken pistonu geri itmekle sisteme hava girmez , uğraştıracak bir durumda yok , valla ben bir ustaya gitsem , adamda pistonu geri itmeden eski balataları sökmeye başlarsa hemen teşekkür eder motoru alır giderim..

Motosikleti
    ......
    balata değişirken pistonu geri itmekle sisteme hava girmez , uğraştıracak bir durumda yok , valla ben bir ustaya gitsem , adamda pistonu geri itmeden eski balataları sökmeye başlarsa hemen teşekkür eder motoru alır giderim..
    Tamam hocam sen öyle yap.

Konuyu uzatmaya,postlarimi alintilamaya gerek yok,bireysel yorumunuzu belirtin.

fb__ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MonsterR25(x)- 450SR(x)- Street Triple 765RS(o)
    Hocam meraktan soruyorum. Eski balataları çıkarmadan pistonlar nasıl geri itiliyor?

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam hocam sen öyle yap.

Konuyu uzatmaya,postlarimi alintilamaya gerek yok,bireysel yorumunuzu belirtin.
    yahu zaten bireysel yorumumu okuyorsunuz biryerlerden kopyala yapıştır yapmıyorum , forumda yazışıyoruz Levent hocam niye fırçaladın beni aşkolsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

Alıntı fb__ömer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam meraktan soruyorum. Eski balataları çıkarmadan pistonlar nasıl geri itiliyor?
    eski balatanın piston tarafındakinin arasına ince bir tornavida takıp yavaşça çektiğinizde piston geri gider , eskileri çıkarıp yenileri rahatça takarsınız , fren manetinide 4-5 defa pompaladın mı işlem tamam..

Motosikleti
    ......
    yahu zaten bireysel yorumumu okuyorsunuz biryerlerden kopyala yapıştır yapmıyorum , forumda yazışıyoruz Levent hocam niye fırçaladın beni aşkolsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

eski balatanın piston tarafındakinin arasına ince bir tornavida takıp yavaşça çektiğinizde piston geri gider , eskileri çıkarıp yenileri rahatça takarsınız , fren manetinide 4-5 defa pompaladın mı işlem tamam..
    Yok hocam fircalama yok,

Konuyu acan arkadas acil koduyla giris yapip sonucu paylasmadan kayboldugu icin,kendimiz çalip kendimiz söylüyoruz..

O bakimdan uzatmaya gerek yok dedim..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)