Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ÇAKAR MODLU SİS FARI TAMİRİ.UMARIM BİRİLERİNİN İŞİNE YARAR.

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    DOMİNAR 400
    https://youtu.be/ouyTShrr36c

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

yanliş link paylaşmisim)) dogrusu bu
    https://youtu.be/xl9lhDOVJ5g

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------

gerci ilk verdiğim linkte bana ait olan başka bir video.onuda izleyebilirsiniz.
    uzay gemisi bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    10. Abonen oldum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    DOMİNAR 400
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10. Abonen oldum
    eyvallah dostum,bende))

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

sıradaki projem usb girişli daha doğrusu usb çıkışlı ısıtmalı motorsiklet eldiveni.motorsiklet montu ve minderi yapmak.internetten malzemelerin siparişleri verdim haftaya gelir.onların videosunuda kanalıma eklerim.
    uzay gemisi bunu beğendi.

mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    İlk koyduğun videoyu izledim. Yolun ortasında yayalar olduğu ve sen onları uzaktan gördüğün halde fren yapmayarak hızla teğet geçiyorsun. Sol şeridi boşaltıp sağa geçecek olan arabalar daha iki şeridin ortasındayken yanlarından geçiyorsun. O şerit değiştiren araba bir anda vazgeçip eski yerine dönse bariyere çarpıp öleceksin. Bir an önce güvenlik balonu konusunda araştırma yapmanı ve sürüşünde uygulamanı tavsiye ediyorum.

Quantrell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Girişin çok uzun olduğunu düşündüm, onun dışında faydalı konu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    DOMİNAR 400
    aynen dostum introyu uzun yapmışım biraz son videomda 25 sanıyeye düşürdüm.[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk koyduğun videoyu izledim. Yolun ortasında yayalar olduğu ve sen onları uzaktan gördüğün halde fren yapmayarak hızla teğet geçiyorsun. Sol şeridi boşaltıp sağa geçecek olan arabalar daha iki şeridin ortasındayken yanlarından geçiyorsun. O şerit değiştiren araba bir anda vazgeçip eski yerine dönse bariyere çarpıp öleceksin. Bir an önce güvenlik balonu konusunda araştırma yapmanı ve sürüşünde uygulamanı tavsiye ediyorum.
    tabi buda farklı bi bakış açısı dostum.sonuçlar farklı olabilirdi.ama ben frene basmayıp devam etmeyi tercih ettim.farklı seneryoları bende düşündüm ama diğer seneryolar hep kazayla sonuçlanıyordu dostum malesef

mustafaat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RST1000 Futura (şu an motosikleti yok)
    Alıntı mustafa_325 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki yoruma katılıyorum. Eğitim alman senin faydana olacaktır zira temel konularda eksiklerin var. Bir tanesi de bu ki bu konu çok önemlidir:

Viraja Dıştan Girilir.
    tabii ki bu "dıştan" yolun ve onun şartlarına göre "en dıştan" olarak anlaşılmalıdır. Amaç görüşü arttırmak ve tehlikeyi daha da önceden fark ederek tehlikeye zaman ve mesafe eklemektir.

kısacası: Teyze önüne çıkmıyor, yanlış çizgide bulunduğun için sen çok geç görüyorsun.

Yeşil noktada bulunsan, kendi şeridinde en dışta olacak ve tehlikeyi daha önce göreceksin.

Senden ricam OMM'nin ya da ART'ın ücretsiz teori eğitimlerinden birisini alman ve Motosiklet yol Sanatı kitabını alıp okuman; çok faydası olacaktır. OMM ve kitap hakkında buradan daha fazla bilgi alabilirsin: https://www.motorhikayesi.com/ommnin...sanati-kitabi/
    "Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    DOMİNAR 400
    [QUOTE=mustafaat;4530470]Yukarıdaki yoruma katılıyorum. Eğitim alman senin faydana olacaktır zira temel konularda eksiklerin var. Bir tanesi de bu ki bu konu çok önemlidir:

Viraja Dıştan Girilir.
    tabii ki bu "dıştan" yolun ve onun şartlarına göre "en dıştan" olarak anlaşılmalıdır. Amaç görüşü arttırmak ve tehlikeyi daha da önceden fark ederek tehlikeye zaman ve mesafe eklemektir.
    https://www.motorhikayesi.com/wp-con...an-girilir.jpg

kısacası: Teyze önüne çıkmıyor, yanlış çizgide bulunduğun için sen çok geç görüyorsun.

Yeşil noktada bulunsan, kendi şeridinde en dışta olacak ve tehlikeyi daha önce göreceksin.

Senden ricam OMM'nin ya da ART'ın ücretsiz teori eğitimlerinden birisini alman ve Motosiklet yol Sanatı kitabını alıp okuman; çok faydası olacaktır. OMM ve kitap hakkında buradan daha fazla bilgi alabilirsin: https://www.motorhikayesi.com/ommnin...sanati-kitabi/[/QUO

videoda yolun durumunu anlamadığınızı düşünerek açıklama yapma gereği duyuyorum.o yol çevre yolu ve yaya yoluna kapalı.yani teyzenin orada olmaması lazım.yaya yolu yolun solu değil sağ kısmı yani benim orada yolun solundan gitmemden daha doğal bir şey yok.videoda görüldüğü gibi orada bariyer var.yani yayaların yürüyeceği bölüm yok.orada ben değilde hızlı gelen bir araç yada kamyon olsaydı kesin teyzeye çarpardı.birde bu açıdan bakın olaya derim.olay sadece eğitim almakla bitmiyor beyler.yani mavi ve büyük puntolarla birşeyler yazmadan önce videoyu iyi izleyin derim.bir de 2 kez hatırı sayılır yerlerden eğitim aldım.ha bu seferde boşa eğitim almışsın diyeceksiniz belki.velhasıl olmaması gereken bir yerden birinin çıkması!!!! size doğal geliyorsa buna bir şey diyemem arkadaşlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler