Peki ya dostum motosikletlerin farkedilebilirkiğini çokça arttırdığı gerçeğini ne yapacağız.
Etraftakilere gece vakti rahatsızlık veren redline atan veya düşük devir yüksek devir kullananların haricinde,eksoz olayını farkedilmek amacıyla kullananların sonuna kadar arkasındayım bende ehliyetim elimden alınana veya ceza ödeyecek param kalmayana dek kullanacağım,kimsenin benim kastım dışında rahatsız olması benim hayatımdan veya kolumdan bacağımdan önemli değil.Şimdi eğitim,doğru yerde doğru olmak gibi cart curt şeylerden bahsedenlere de sözüm şudur hondanın bütün eğitimlerini aldım ve canımı sevdiğim için doğru zamanda doğru yerde olmaya çabalıyorum ama İSTANBUL denen yerde bunlar yetmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
Peki ya dostum motosikletlerin farkedilebilirkiğini çokça arttırdığı gerçeğini ne yapacağız.
Etraftakilere gece vakti rahatsızlık veren redline atan veya geceleri önemsemeden düşük vites yüksek devir kullananların haricinde,eksoz olayını farkedilmek amacıyla kullananların sonuna kadar arkasındayım bende ehliyetim elimden alınana veya ceza ödeyecek param kalmayana dek kullanacağım,kimsenin benim kastım dışında rahatsız olması benim hayatımdan veya kolumdan bacağımdan önemli değil.Şimdi eğitim,doğru yerde doğru olmak gibi cart curt şeylerden bahsedenlere de sözüm şudur hondanın bütün eğitimlerini aldım ve canımı sevdiğim için doğru zamanda doğru yerde olmaya çabalıyorum ama İSTANBUL denen yerde bunlar yetmiyor.