Merhabalar dostlar, en son yaptığım kaza ve forumda gördüklerimden sonra güzelinden bir motosiklet pantolonu almam gerektiğini düşünüyorum..
Önerileriniz memnun kaldığınız korumalı F/P Pantolonlar nelerdir ? bütçe 1.000 lira olmadıktan sonra var.
Merhabalar dostlar, en son yaptığım kaza ve forumda gördüklerimden sonra güzelinden bir motosiklet pantolonu almam gerektiğini düşünüyorum..
Önerileriniz memnun kaldığınız korumalı F/P Pantolonlar nelerdir ? bütçe 1.000 lira olmadıktan sonra var.
Tech90 ve Oj kullandım Tech90'dan daha memnun kaldım.
Kızıltoprak mağazalarında ihraç fazlası ürünler oluyor.Fransa için ürettikleri Overlap marka olanlar oldukça kullanıslı.
O bütçe ile en az iki tane alırsın (Ben en son kdv dahil 540 tl'ye iki pantolon aldım-7-8 ay oldu -iki tane olunca indirim yaptılar)
ıstanbuldayken thebikerjeans mağazına uğramıştım. Hoşuma giden bir pantoolonu aldım.
Memnun kaldım. rahatta gayet. Biraz choper'cı işi gibi ama. Her türlü giyiyorum. Bir eksiğini görmedim.
Fuar'a gideceksen. oradan da alabilirsin. Bazen uyguna denk getiriyor arkadaşlar.
Ben ctesi günü gittiğimde acayip kalabalıktı. Birşey denenecek gibi değil. Haftaiçi gidip alınabilir.
Ben öyle yapardım muhtemelen.
Ben de 350 TL.ye Overlap aldım, mutlu mesut kullanıyorum. Online satışları da var ama mekana gidip denemek en iyisi. Çalışan kızlar hem işin acemisi değil ve yol yordam gösteriyorlar, hem de sempatikler. İstanbuldaysanız Kızıltoprak Opet arkası Vectron adlı mağaza.
mtech kullaniyorum. korumalar kaliteli kumasi iyi fakat boyuma gore olan genis paça gibi durdu. yani bir terzi islemi gerektirdi.
2 sene önce fuarda ihraç fazlası satılan overlap monza modelini 300 liraya almıştım, hala kullanıyorum. likralı kumaşı sayesinde çok rahat, ayrıca dizlikler pantolonun dışındaki fermuarlı sistem sayesinde çok kolay çıkarılabiliyor.
bi kafeye falan gittiğinizde dizlikleri çıkartıp rahatça oturabiliyorsunuz.
Anladım önerdiğiniz pantolonların korumalarına çok basit diyen arkadaşlar olmuş satış yorumlarında bu konuda nasıl bir yol izlemeli ?
Ne yazık ki fuara gidemem UŞAK'ta yaşıyorum, burada da herhangi bir satış mağazası olmadığından deneyip alamıyorum bu tarz ekipmanları..
Burada yazan markalar dahil toplamda bugüne kadar 7-8 farklı markanın pantolonu nu kullanmışımdır.
En memnun kaldığım biker jeans oldu, tavsiye ederim.
instagram.com/ak.kucukcaglayan
Şu Biker Jeans'i görebileceğimiz bir dükkânı var mı Kadiköy'deki Tech90 satan yer gibi? Bazı modelleri çok kullanışlı görünüyor, dizlikleri dıştan takılıp çıkarılabilen bir kışlık pantalon işime yarar.
Vallahi önerileri dikkate alarak Tech90 ı denemeyi düşünüyorum çoğu modelde bedeni yok artık bir şekilde halledeceğiz..
Koruma takıntım artarsa diye de dizlikleri çıkarıp dışarıdan ekstra mafsallı dizlik alıp takmayı da düşündüm üzerine.. kazaların boyutu arttıkça sürme hevesim de artıyor, korumaya daha çok odaklanmam lazım sadece böyle eve hapsolmamak için..
bu içerik yardımcı olabilir marka seçiminde https://www.youtube.com/watch?v=9S1oyrbVrP0
içerik yardımcı oldu, yorumlar daha da yardımcı oldu
Aşağıdaki alıntı gibi
"Merhaba, siz her peçeteye "selpak" der gibi genel bir tabir olarak her kumaşa "kevlar kumaş" dediniz ama bilgi verirken dikkat edelim, Kevlar® Dupont'un tescilli bir markasıdır. Bir ürüne Kevlar® denilebilmesi için çeşitli(40küsür sanırım) testlerden geçmesi gerekir. Burada tanıttığınız pantolonlardan "Riderdenim" pantolonda Kevlar kumaş değil Kevlar'ın da yapıldığı aramid kumaş kullanılmıştır. Tabi ki koruyuculuğu var ancak Kevlar testlerine girmemiş, bu koruyuculuğunun ne kadar olduğunu ispat etmemişlerdir. "theriderdenim" markası sizin de dediğiniz gibi para-aramid kumaş kullanıldığını yazmışlar sitelerinde, yine Kevlar değil, yine testlere girmemiş. Andes pantolonlar için ise isimlerinde geçen "..Kevlar jeans" haricinde hiç bilgi bulamadım. Hani hiç bir açıklama yok satan online mağazalarda. Bulan buraya yazsın lütfen. Ürettiği pantolonlarını Kevlar testine sokan ve Kevlar® tescilini alan Türk markası Tech90 var bildiğim. Başka varsa bildiğiniz lütfen buraya yazalım, bilgimiz olsun."
kevlar kot pantolon kullananlarda dizlikleri içe doğru kayan var mı? sorunu nasıl çözdünüz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)