Arkadaşlar,niye avrupa birliğine giremedik,niye hala köprülerde motorlardan ücret alınıyor,niye motorlara ötv eklendi,niye liseyi bitirip de üniversiteye,üniversiteyi bitirincede işe giremiyoruz,niye maganda kurşunu ile ölenler mezarda,magandalar hala sokakta,niye kapkaçta kopan bir hayat yokoldu da kapkaççı hala taximde tinerlenmekte,niye bizim ve çocuğumuzun yarınları garantide değilde gümbürtüde ,DİYE SORMAYIN ARTIK,SONUC APAÇIK UFACIK BİR TOPİC'te bile GÖRÜNÜYOR,Bir rica ve dikkat yazımdan olay nerdeyse kurye düşmanlığına hatta vatan,millet,sakarya,kuryeye çevirdik,Tarih okuyanlar bilirki,Yıllarca hep bu hata yüzünden bir türlü sırtımızı doğrultamadık,Ben derim ki Kuryeciler ve Yemekçiler 2 ayrı parti kurup siyasete girsinler,Ve herkez birbirine atsın topu,Sonuçta motorcu camiasını düşünen kiimm,Varsa yoksa kendi Saflarında olanlar önemli diğilmi,O nedenle,bende yıllarca yapılan Hatayı devam ettirerek ,Herkezden Özür diliyor,
BU TOPİC i SONLANDIRIYORUM,ENNN BÜYÜKK KURYEELERR BAŞŞŞKAAA BÜÜÜYÜÜKK YOKKK,PADİŞAHIM ÇOK YAŞA,
DESPERADOS Kardeşim,Beni korumak istediğin için teşekkür ederim,Nasıl olsa biz birbirimizi biliriz,Sen kafanı takma,
Bu topic i de açmamın sebebi geçen ay bir kuryeye çarpmamak için
(bunu belgelerim),çevre yolunda kendini karşı şeride atıp,tırın altında 100m sürüklenen ve kullandığı arabadan bir daha çıkamayan 20 senelik arkadaşımın durumuna kimsenin düşmemesi içindi,Kardeşime de burdan Rahmetlerimi Tekrar tazelemek isterim,Allah trafikteki herkeze hayırlı yolculaklar nasip etsin,SAYGILARIMLA,