Slip-on egzozu harbi slip-on yapmak
-
merhaba forumu araştırdım biraz böyle bir konuya denk gelemedim sorum şudur:
şimdi yeni bir egzoz tüpü aldım ve tabiki asıl egzoz tüpümü kestirip yerine bunu takmak istiyorum ve şöyle bir soru oluştu kafamda şimdi egzozcu bunu kaynaklayınca bidaha çıkarmak için yine uğraşacağım evde sök onu tak sök bunu tak gibi bir sistem yapmış olan var mı? ara borudan ayrılabilen bir sistem mesela orjinal egzoza da yapacağım ikisini de kullanabileceğim yapmış olan veya fikri olan var mı? tam anlamı ile istediğim projenin adı geçirgit egzoz
Reklamlar
-
Bende öyle birşeyler aranıyorum. Merakla soruna gelecek cevapları bekliyorum
-
Ne kadar sağlıklı olur bilemem
TRY 21.68 10%OFF | ESPEEDER 2.0 "2.25" 2.5 "3.0" 4.0 "Paslanmaz Egzoz Kolu Butt Ortak Kelepçe Egzoz OD Boru kol Çoğaltıcı Adım Kelepçeleri
https://s.click.aliexpress.com/e/_sluuyh
-
Doğrusu bu aslında
https://tr.aliexpress.com/item/32913...chweb201603_53
Orjinal Egzozu kestiğiniz yere bu adaptörlerden kaynaklatın. Tabi Motorun kendi egzoz borusu ve Takacağınız Egzozun çapı önemli. Ona göre uygun giriş çıkış çaplarına sahip bir adaptör alırsanız doğrudan egzozu takmanız mümkün.
Bunun için Aliexpress'e de gitmenize gerek yok vardır illaki istanbulda yapan biri.
-
Araya sağlan düzgün bir flanş yaptırırsan olur ama tüpü sabitleyecek bir başka bir bağlantı yoksa vidalı yaptır öyle geçir bırak değilde vidalı olması daha sağlıklı olabilir.
-
AleniDesais adlı üyeden alıntı
şimdi yeni bir egzoz tüpü aldım ve tabiki asıl egzoz tüpümü kestirip yerine bunu takmak istiyorum ve şöyle bir soru oluştu kafamda şimdi egzozcu bunu kaynaklayınca bidaha çıkarmak için yine uğraşacağım evde sök onu tak sök bunu tak gibi bir sistem yapmış olan var mı?
Normalde slip on takilan motosikletlerin cogunda durum bu zaten... Sondaki "can" denen kisim kaynakli degil. Ya somun-civata, ya da kelepceyle sabitlenmis durumda.
-
egzozcuya git de abi ben sök taklı istiyorum diye öyle yapıyor zaten dışarıdan parça falan almana gerek yok
-
Mucit23 adlı üyeden alıntı
orjinal egzozuma kaynaklasam gerçi o zaten boruya göre, o zaman orijinal egzozuma bi iki milim daha kalın bir adaptör geçiririm headers borusu ile egzozun ucundan azıcık boru bıraktırırım ikisini kucaklar dışarıdan. en kolay böyle betimleyebildim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler