Fuarda Türkiyeye gelirse f/p olacak gibi arkadaşlar. Kawasaki'den herşeyi almışlar adını ce tasarımını değiştirmişler. 0-100 hızlanmaları 5 sanıye ve tuketımlerı 4-5 litre civarına kadar düşürmüşler. Kendi kategorisinde uygun fiyatla piyasayı sallar
Fuarda Türkiyeye gelirse f/p olacak gibi arkadaşlar. Kawasaki'den herşeyi almışlar adını ce tasarımını değiştirmişler. 0-100 hızlanmaları 5 sanıye ve tuketımlerı 4-5 litre civarına kadar düşürmüşler. Kendi kategorisinde uygun fiyatla piyasayı sallar
0 - 100 hızlanmaları 5 saniyeye düşürmüşler. 6 saniye olsa ne olur?
"Mt" ibaresini koyunca insanda bir "Master of Torque" beklentisi yaratmıyor değil.
1 sanıye iyileştirmek ve tuketımi dusurmek için arge yapıyorlar hocam degilse tum motorlar aynı olurdu zaten. Yani vizyon meselesi daha iyisini yapmak için calışanlar var hala dunyada. Ama beklentiniz yoksa zaten 100 cc bir cup motor yeterlidir az yakar cok kacar :D ha adamlar az yakan ve 5 sanoyede 100 e cıkan bir motor yaptılarsa ve ucuza satıyorlarsa saygı duymak lazım yoksa o fiyata 100 cc cup alıyor olurduk su anda
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
Ondan bende korkuyorum bu motoru mondial servisine bırakıp yarım saat bile basından ayrılsan cf moto olarak bıtaktıgın motor superboy olarak cıkar
cf neden 650 cc tel jantlı orta siklet enduro yapmıyor ?
GT modeli 400 luk fuarda vardı ancak halen gelmedı
Uğur'a kayyum atandı malum. Ülkenin halide ortada kayyum şuan şirketi değil devlete ne kadar para akıtırız onu düşünür. Ben Zontes, CF Moto vs girişimlerinin hepsinin sona erdiğini düşünüyorum. Sadece ufak cc getirirler. Oda getir biterse yenisi getir bitmez ise getirme mantıgı.
GT modeli çok tatlı duruyo
Şirket şu an eski sahiplerine iade edildi. Kayyumlar yönetmiyor artık.
Ayrıca nk ve zontes serileri kayyum döneminde getirildi.
Türkiye'de Japon dışında bir motosikleti getiriyorsan evlat gibi sevip, ilgilenmen lazım piyasa yapabilmesi için. Ülkenin ekonomisi ortada, müşteri desen araştırmaktan çoğu zaman uzak kulaktan dolma bilgilerle hareket eden cinsten ve müthiş önyargılı. Herşeyin neredeyse mükemmel olması lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)