Sitesinde listede henüz yok yeni MT -25 ler kısa süreliğine an itibariyle 31.950 TL'den bayilerde
Sitesinde listede henüz yok yeni MT -25 ler kısa süreliğine an itibariyle 31.950 TL'den bayilerde
Bu paraya 2017 senesinde 2016 model Tracer 700 almistim,hey gidi günler heyyy
Özellikle Yamaha çok sapıttı, kur falan değil konu bunlar bildiğin sapkınlık yapıyorlar. Teker teker bayiler kapanınca görürüz, bayinin suçu ne diyenler olacak satış olmasada servisten bir günahları vardır illaki.
Neyse almam aldırmam benim bireysel olarak tepkim bukadar, ve yeter
27.500 TL'e K8'i verip 31.500 TL'e 74 Camaro almıştım.
Emekliler gibi ' Hey gidi günler hey... " diyesim geliyor artık.
t7 alacaktım 4 ayda 10000 tl zam yapınca bulurlar babayı
Markalara kızıp darılmak çok saçma. Motosikletleri ucuza bile alıyoruz. Yurtdışında daha pahalıya satılıyor. Kurla alakalı yorum yapan arkadaşın kurdan haberi var mı bilmiyorum. Bu motorun vergisiz fiyatı 25 bin TL. Avrupa satış fiyatı ise €5000 civarlarında.
Şu başka ülkelerle kıyaslanıyor kıyaslanmasana ama diğer ülkelerde devletler vergi almıyor mu?
Burada markaya kızacak birşey yok, yurtdışında 3 asgari ücrete aldıgın motoru burada 15 asgari ücrete alıyorsun.
2020 modeli 6.2 bin euro diye gördüm avrupada.
Standart satış fiyatı 4 bin euro ise fabrika cıkışı zaten ülkeye gelene kadar katlanıyor kur nedeniyle. Burada markaya değil malum bir gruba kızmanız lazım. ama isim vermiyorum silivri soguktur.
malum sitede ikinci elini satacak olan kitle ellerini sıvazlıyordur şimdi.
Biz de şöyle 1000-1500 avro maaş alsak fiyat gayet güzel. İkinci motor olarak alırım bakkala markete giderken binerim.
Ucuz demek ekonomik olarak uygun, alımı kolay anlamına geliyor.
Avrupa'daki fiyatının TL değeri olarak bakarsak fiyatı daha düşük, ama ucuz demek değil bu.
kabul edin, ucuz motor demek 10bin tl max fiyatı olan motor demek cogumuz için mondialin 125'lik vulturesi bile 12 bin tl arkadaş.
Markaların suçu olmadığına tamamen katılıyorum bu ülkenin ekonomik sebeblerinden dolayı diğer markalar çok mu farklı sank?
Avrupada ortalama asgari ücretin 1600 € olduğundan haberin var mı? Orda 4 ayda bu motora asgari ücretle sahip olabiliyorsun. Türkiye'de ise 14 ayda yemeden içmeden alabiliyorsun. Burası çok önemlş(!)
600 cc 1000 cc ler artık orta gelır degıl tamamen zengın hobısı oldu
abi bu iş gerçekten kurla alakalı değil, ben de sapkınlık olarak görüyorum.
dolar 7 lira 6.5 lira bandında gezerken 24 25 lerde olan motorun fiyatına şimdi bir bakıyorum..... daha bir şey söylemek istemiyorum.
Motosiklet fiyatları ucuz. Biz ülkece fakiriz. Burada kızmamız gereken motosiklet firmaları değil bizi yönetenlere kızmamız gerek. Ekonomiyi şaha kaldırdıkları için!!!
iyi de hocam akıl var mantık var. avrupa da insanlar 350 450 euro civarı asgari ücret alıyor ona göre de enflasyon var ülkede. aldığı parayı harcarken bir yandan da para biriktirebiliyor. maalesef bizim ülkemizde bu mümkün değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)