Vergiler yüksek dedimse yanlis anlamasin arkadaslar alim gücü cok yüksek bir ülkedir Danimarka alinan vergileri sonuna kadar halki icin harcayan bir ülkedir.Bir mühendis 2-3 ayligi ile Tracer700 alabilir...
Vergiler yüksek dedimse yanlis anlamasin arkadaslar alim gücü cok yüksek bir ülkedir Danimarka alinan vergileri sonuna kadar halki icin harcayan bir ülkedir.Bir mühendis 2-3 ayligi ile Tracer700 alabilir...
2015 de 14 bine satılan motoru 5 senede 32 bine koy, indirimli de kim bilecek, kredi çekecek saf çok, bu satış stratejisi değil başka birşey.
Bu mantığa göre euro bizde 10 lira olursa ve motor 45 bine götümüze girerse "ama evrupada 5000 yuro bizde daha bir ucuzlamış daha bir feraha ermişiz" mi diyeceğiz.
euro arttıkça bizim yaşam standardımız artıyor demek.
avrupa da asgari ücretli (avrupada çalışanların %10 u bizde ise %40'ı asgari ücretle çalışır) 3 maaşıyla bizde 15 maaşıyla alıyor delikanlı.
benim almanyada yaşayan akraba burada 45 liraya et alınca Ooo burada ucuz bizde 10 euro demişti o aklıma geldi.
kalbini kırmıştım bir daha lafını açmadı sonra
Yazdığımı birdaha okumanı tavsiye ederim, Benim kimseye sen şunu yapıyorsan motosikletçisin bunu yapıyorsan değilsin gibi şeyler söylemek haddim değil, ki öyle bir şey söylemedim de. Tamamen senin uydurman..
Kaldı ki ben de daha 3 gün önce motosikletimi yetkili servisten aldım. Ankara'da Yamaha yetkili servisi tek, aşağıya faturanın görselini de bırakıyorum istersen incele. Yapılan işlem subap taşlama ve ayarlama motosiklet soğukken yapılacak bir işlem olduğunu bildiğim için öğleden sonra saat 5 gibi motosikleti servise bıraktım, siz yarın başlar Bana da bilgi verirsiniz durum hakkında dedim. Tam 5 iş günü sonunda motosikletimi teslim aldım.
Gel gör ki ben motosikleti bırakırken sadece 7 kişi yağ filtre değiştirmek için bekliyordu bu mevsimde, yaz aylarında hiç düşünemiyorum.
Demem o ki yağ filtre değişimi işçiliği 500 lira olsa Müstehaktır, motosikletin de gerçekten Ortalama bir sürücünün çözemeyeceği problem olan insanlar mağdur oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Ha dersen ki "sana ne kardeşim para benim değil mi istersem zincir yağlatmya servise giderim sen de 1 ay beklersin motosikletini" diyecek sözüm olmaz hakkındır istediğini yapmaya gidebilirsin, benim tekelimde değil servis.
Bu gözler daha neler görecek bu forumda
Yağ değişimi filtre değişimi gibi basit şeyler için servislere gitmese kimse emin olun daha büyük problemi olan adamdan 500 tl işcilik alıyor ise o zaman 1500 tl alır. "seve seve bana yaptıracak bu problemi kendi yapamaz" mantığı ile kar etmek için güzel öperler motor sahiplerini.
Eline anahtar diyerek sadece motosikletin anahtarına alan el kişi bu paraları ödemeye mahkum. Kimse zorla bindirmiyor. Zoraki binen ise bir şekilde zaten bazı şeyleri yapmayı öğreniyor ya da öğrenmek zorunda kalıyor.
Yetkili servis acıtıyorsa bir de özel servis deneyimleyiniz... Haa yok benim hem garantim yanmasın hem ucuz yetkili servis olsun diyorsanız, hem en ön hem cam kenarı kalmadı... Başka otobüse...
fuarı beklerken hala zam yemeye devam edıyorlar bakalım subat sonu akıbet ne olacak
Dunyanın hemen hemen her ulkesınde en iyi f/p motosıklet seçildi arkadaslar mt25 ve mt30. Yamahayı kutluyorum
Mt25 in fiyatı 25bin olmalı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)