Hypermotard 1100 Stock Egzoz
Reklamlar
-
Selamlar.
Tüv onaylı street legal Termignoni egzozum var. Homologasyon Kağıdı da var elimde fakat biliyorsunuz ki bu belgeleri kimse umursamıyor. Bu yüzden stock egzoz arayışına girdim.
Ne kadar bayi varsa aradım kimsenin elinde yok. Depoda falan unutulmuş stock egzoz çıkar mı forumdan?
Aha yola uygunluk belgemi de bırakayım buraya:
Reklamlar
-
Illa stock mu olmak zorunda kolay bulunan bir modelin katalizorlu egzozunu bulup uydursaniz gecici olmaz mi?
-
okaplan adlı üyeden alıntı
Illa stock mu olmak zorunda kolay bulunan bir modelin katalizorlu egzozunu bulup uydursaniz gecici olmaz mi?
Maalesef geçici çözüm aramıyorum. Stock egzoz lazım. Katalizör mevcut zaten.
-
bende sırf ceza vs yemiyim diye stock egsozlara döndüm monsterda ama 696 daha yaygın olmasına rağmen 2 3 ay aradım en kötü yurt dışından 0 ya da 2 el olarak bak ebay da 2 elleri oluyor ya da oem ducati dye siteden bütün parçaları bulabilirsin 0 olarak
-
2. el satın almak yasak diye biliyorum yurtdışından
-
yok ben defalarca aldım 2 el parça sorun olmuyor sadece komple motor bloğu getirtmek biraz sorun ama oda geçebiliyor gümrükten yeterki fatura kesebilen bir yerden alın
-
Selamlar;
Şu site için çok olumlu şeyler söylüyorlardı, bilginize: https://www.boonstraparts.com/
"Her marka ve model için ikinci el parçalar var ve temizleyip, düzgün parçaları satıyorlar, çok ilgileniyorlar." şeklinde bilgi almıştım zamanında.
-
Ara ara sahibinden.com a düşüyor. Sürekli takipte kalın derim. Yetkili/yetkisiz ducati servislerine sorun derim. Genelde değiştirdikten sonra bırakıyorlar.
Ebay.com dan blok hariç piston yatak vs.. ikinci el getiren arkadaşım var. Gümrükte ruhsat beyanı yapıyorsun, tek adet olduğu için ticarete girmiyor genelde. Ama gümrük memurlarının ne yapacağı belli olmaz tabi.
En son olarak ducatistanbul.com forumdan sorarsan belki birilerinde vardır.
-
elinizdeki resmi belgeler ile umursamayıp ceza yediğinizde, zannımca itirazınız kabul olup, ceza kalkacaktır. bence ruhsatada işletme imkanınız varsa (bu konuda pek bilgim yok) işletin ve yolunuza devam edin
-
mustafaat adlı üyeden alıntı
Selamlar;
Şu site için çok olumlu şeyler söylüyorlardı, bilginize:
https://www.boonstraparts.com/
"Her marka ve model için ikinci el parçalar var ve temizleyip, düzgün parçaları satıyorlar, çok ilgileniyorlar." şeklinde bilgi almıştım zamanında.
yalnız site iyimiş acaba kargosu vs çok fark ediyormu aşırı ucuza veriyorlar 250 euro ya komple monster 1100 arka maşası var :D alınca hıyar çıkmaz umarım kutudan
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
yalnız site iyimiş acaba kargosu vs çok fark ediyormu aşırı ucuza veriyorlar 250 euro ya komple monster 1100 arka maşası var :D alınca hıyar çıkmaz umarım kutudan
Forumda bu siteden daha önce alışveriş yapıp memnun kalan arkadaşlar var, ben de onlardan öğrendim. Ben de arkaya hugger alacağım kendi motoruma yakın zamanda. Kargoyu hesaplayabiliyorsunuz site üzerinden. Konu sahibinin egzoz ihtiyacını öğrendikten sonra ben de bu siteye baktım ama yok, gözükmüyor orijinal egzoz.
-
Sitede yok aradığım şey. Ebay de var bakalım forumdan cıkmazsa ordan alcaz artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)