Arkadaşlar dün TV haberlerinde izlediğimiz görüntülerin linki burada..
Öküz motor kullanan kıza vuruyor..
http://www.sonsaniye.net/haber5421.htm
Arkadaşlar dün TV haberlerinde izlediğimiz görüntülerin linki burada..
Öküz motor kullanan kıza vuruyor..
http://www.sonsaniye.net/haber5421.htm
video açılmıyooooor
Motorize Birlikler K.lığı......
way öküz way tam öküz ya yanlız cok kötü çarptı ya kadın iiki kafayı wurmadı
ülkemizde böyle öküzler olursa kazalarda kaçınılmaz oluyor artık motorları da taşıt yerine koymanın zamanı geldi ve geçiyor
arkadaşa geçmiş olsun birdaha yaşanmaması dileğiyle
HELL FIRE
Arabayi kullanan okuz de
Kask takmayan motorcu kiza ne demeli?
Not: Ben kask gormedim eger varsa uyarin.
bende kask göremedim. üzücü bir olay. otomobil sürücüsü baya bir hızlıymıs.
videoyu göremedim açılmadığı için ama okuduğum kadarıyla sadece kaska takılmak anlamsız.Tamam herif kırmızıda geçtiği için öküz ama plakasız kullandığı için kadın 8 de 8 suçlu bu durumda.
Arkadaşlar video kendi kendine açılmaz tabii ki. Üçgene tıklayacaksınız... Tekrar tekrar tıklayın.. Tıklamanın zevki burada...
Neyse konuya gelelim..
Evet kızın kaskı yok..
Belki kuaför bozulur kızım vs demiştir.. Kadınların düşünce yapılarını bilemiyoruz tabii ki .. Yine de yazık..
İzleyemeyen ler buradan indirebilir
Burda Suçlu olan araba bu kesinde kask takmanın önemini anlamak için illede kaza geçirmemiz gerekmez dimi ya :(
[B]Bu arada ben 92 doğumluyum eğer laflarımı beyenmesseniz yaşın küçük deyip kesebilirisiniz (Bu laf yaşça bük olup ....... küçük olanlar için geçerlidir)::lac:: [/B]
büyük geçmiş olsun diyorum.
ama sadece kask takmamak değil sağ şerittin sola dönmesi de ciddi bi risk motor sürücüsü bayanın.
bence düz gidişe yeşil yanıyodu otomobilin yolu açıktı gibi geldi bana çünkü kazadan bi kaç saniye önce başka bi motorcu soldan güzelce döndü gitti.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
alanyanın bir gerçeği vardır aşırı sürat alanyaya hangi nedenle olursa olsun özellikle motosikletle gidecek arkadaşlar çok dikkatli olsunlar hemen hemen hergün motosikletli kazalar oluyor alanyada
why hayvan why.
Soda Ayran Cool
Alanya' lı normaldir................düne kaday eşeğe binenlerin altına otomobil verirlerse normaldir.
[B][I]Dayak nedir ? Kime atılır [/B]??[/I]
açil şifalar versin arabayı kullanan ortada yok araba duruyor arka kapı acılıp yolcu kazazedenin yanına geliyor sonra ön arka sağ kapılar acılıp diger yolcularda iniyor surucu ortada yok şokamı girdi ehliyetimi yok bilemem genede uygulama tam yapılmıyor dikkat etmek lazım arabayı alan şöförum deyip basıyor gaza orta rufuj,dakınıde allah korumuş birden geriye gıdiyor an meselesi oda gidebilirdi
(yazan:üyenin babasıdır)
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
Yazık ya kötü düşmüş.Geçmiş olsun diyelim .
korumasız olarak motora biniyor. .. ve allahtan motorun tam arkasına çarpmış... yoksa tabelaya kesin kızı yapıştırırdı... allah korumuş... öyle görünüyorkiii ayılar şehre inmiş....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
ucuz atlatmışa benziyor,kalkmaya çalıştığına göre.Yahu kırmızıda geçmiş ama araba biraz sağa kaçsa olay olmayacak.
Sürücü mutlaka ya yanındakiyle yada cep telefonunda lak lak çalıyordur. Kırmızı ışığı görmeden bari sağdan gelen biri var mı diye baklılır be vicdansız. Yatacak yeri yok bu adamın.
bence kız kırmızıda geçti. açık ve net gözüküyo. adam şokta napsın o anda hiçkimsenin aklına gelmez hemen yardıma koşmak. belki yaralandı fazla üstüne binmeyin hayvan diye hakarette etmeyin. o da taşıt sürücüsü.
düşman olmayın yaaaaa.
hem plakasız hem kasksız allah bilir ehliyeti de yoktur. bayana yakıştıramadım. gene de büyük geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)