Okudum kardeşim, üstteki cümleyi de okudum, sonra yazdım zaten... Ne alaka? Üstteki cümle senin dediğin şeyin içeriğini değiştirmiyor ki...
"Videoya dikkat edeceğine mesajımın tamamını okusaydın" diyorsun ama videonun içeriği senin mesajından daha önemli değil mi sence? Zaten mesajının tamamını da okumuştum ki mesajımın sonuna senin cümleni eleştiren satırı eklemişim. Asıl sen mesajlara takılacağına videonun tamamını dikkatli izleseydin. Burada konu videonun içeriği... Kız arkadaşın var mı yok mu sormadım, özel hayatını anlatmana gerek yok ki... Kız arkadaşınla mutluluk dilerim, tebrik ederim... Ama gene de ne dediğin anlaşılmıyor.. Sen de bir oku istersen yazdığını, Üstteki arkadaş kask takmamış diyor kibarca ve ekliyor; "ben kask görmedim, varsa uyarın" diyor medenice... Ben de diyorum ki "kaskı var, aha da burda" diyorum... Peki sen ne diyorsun? Yazdığın neye hizmet ediyor? Açıkça diyorsun ki "belli ki o kız arabanın sürücüsünden daha öküz!!!" diyorsun... E yani???
Ben de bu lafınıza istinaden yazdım zaten. Cümlenizin tamamı bu.. Kız orada başka birinin hatasından dolayı mağdurken, kaskı da kafasındayken, yeşilde geçmişken, hatta kask takmamış olsaydı bile "kız şöförden daha öküz" yaklaşımının neye hizmet ettiğini hala anlamış değilim.
O kız nasıl hangi mantıkla şöförden daha öküz olabiliyor sence? Üstelik kaskı da var kızın. Mağdur. O senin benim kız arkadaşımız, kızkardeşimiz de olabilirdi. Allah göstermesin. Orada bir "öküz" aranacaksa bu apaçık ortada, kızlara sataşmaya ne gerek var.. Bayanlar için yok saçı bozulurmuş kuaförü tembihlemiş vs gibi alaylarla bayan motorcuları tahrik etmiyor muyuz bu başlıkta? Ayrıca sen bir kızcağıza "öküz" demeyi kendine yakıştırıyor musun? Üstelik ölüm tehlikesi geçiren bir kıza? Ne olursa olsun? Üstelik bak kız arkadaşın da varmış. Kal sağlıcakla.
Umarım o kızcağız foruma üye değildir de burayı okuyup veya buraya yazıp bu laflarınıza üzülmez, cevaplar yazmak zorunda kalmaz.