hangisi haksız araba mı? motormu?
Reklamlar
-
18 Ağustos 2006, 01:23
arabaya da motora da ders olarak gösterilmesi gereken, otodakinin duble öküz scooterdakinin de dikkatsiz, keyfi olduğu tüylerimi ürperten bir videoymuş bu.
ya kardeşim nasıl bir insan kendinden bu kadar nefret edebilir, altı ustu bir kask ne olacak yani?
arabayı süren dangalağa da bir şey demiyorum, nasıl kilitlendiyse güdümlü füze gibi koyuyor motora. bunları alıp tarlada sabana koşacaksın, araba değil tarla sürecekler... harbi öküz, tam öküz diyecek bir şey yok yani..
Reklamlar
-
18 Ağustos 2006, 03:02
bence arabalı yeşile geçiyor da olabilir.ya da tam gaz gelirken bir anda kırmızı yandı o sırada motorlu kız çıktı yandan. dikkat ederseniz motora çarpmadan önce de araba fren halindeydi ve çok kısa bir sürede durdu.
oan olmuş o kısa süre içinde de direksiyonu çeyrek tur kırıp motoru atlatmayı akıl edememiş.
bu arada videoda çalınan müzik beni apayrı diyarlara götürdünerden bulmuşlar acaba?
-
18 Ağustos 2006, 03:14
arkadaşlar bi ayrıntıda benden! kazayı görüp bakan ve oradan giden motosiklet sürücüleri !tabi onlarda kask sız kız da vah halimize vah şöför desen arabadan çıkmaz !yazık geçmiş olsun ...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
18 Ağustos 2006, 03:20
rich's peach adlı üyeden alıntı
Arabayi kullanan okuz de
Kask takmayan motorcu kiza ne demeli?
Not: Ben kask gormedim eger varsa uyarin.
çekinmene gerek yok kardeşim belli ki o kız arabanın sürücüsünden daha öküz!!!
-
18 Ağustos 2006, 03:32
Şeref, insanlık vs haysiyet derecesi çok düşük insan..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
-
18 Ağustos 2006, 04:48
Bircogumuz ehliyetsiz kullaniyoruz. Bende zamaninda kullandim. Hani hakli olmasada ehliyetsizlik bir noktaya kadar anlasilabilir ama plakasiz bi arac kabul edilemez. Ben cevremde hic gormuyorum sahsen.
sakin beni yanlis anlamayin ve ehliyetinizi alin. ama plakasiz arac olamaz.
-
18 Ağustos 2006, 05:20
Ya ehliyette falan degil burda sorun arabanın aşırı hızlı geliyor olması kontrollude olsa kavşaga o kadar hızlı girilir mi yaww :@
-
18 Ağustos 2006, 10:28
iki salak bir birini kavşakta bulur. yeni atasözü oldu
motor kullanan bi salak üzerinde hiç bir koruma yok
araç kullanan salak etrafına bakmadan araç kullanıyor.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
18 Ağustos 2006, 10:33
Kötü vurmuş çok kötü.İşte her kazanın en baş sebebi dikkatsizlik.Lütfen arkadaşlar biraz daha dikkat.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
18 Ağustos 2006, 10:45
Alanya ile ne ilgisi var herif resmen katil, Istanbul , Ankara her yer ayni kirmizi isik sanki sehire renk katsin diye konulmus.Bosuna demedik vermesinler ilkokul mezunlarina , su sinavlar ve ehliyet kurslari daha ciddi olsun.Bilincli olan ciksin sokaga.Maddi guc ile degil , suruculugu ile alsin insanlar su ehliyeti artik...
Bayan surucu kesinlikle hatali. Kask yok yolu gecerken o arac ile goz temasi bile saglamamis. Bence yasadigina dua etsin , Iki tarafinda trafikten men edilmesi lazim sahsen.Adam okuz , kadin bilincsiz ve iste sonuc.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
18 Ağustos 2006, 10:56
Arkadaşlar, burada her iki tarafta son derece hatalı. Ben hem araba hem motor kullanan biri olarak istediği kadar yeşil yansın, kavşaklarda sağımı solumu kontrol etmeden asla geçmiyorum. Hele ki ışık kırmızıdan yeşile döndüğünde (ki zannedersem burada da aynı durum söz konusu) ışıklara belli bir süratle yaklaşırken kesinlikle yavaşlayıp sağ ve solumuzu kontrol etmeliyiz.
Benim bütün motorcu arkadaşlara tavsiyem şu ki: ışık yeşil bile yansa kesinlikle yavaşlayıp sağ ve solumuzu kontrol edip ondan sonra geçelim kavşaklardan. Lütfen rica ediyorum, çünki artık motor kazası haberi hiç olmasın istiyoruuuum
-
18 Ağustos 2006, 13:40
abi kotu vurmus ya gerçekten.. allah kimsenın basına vermesin.. kırmızıda gecen okuz ama kız da ondan okuz. hem plaka yok hem kask yok.. Hem burası türkiye ne olursa olsun yeşil yansa bile sagına soluna bakması lazım. hele motorcuysan 2 kat daha fazla bakman lazım...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
18 Ağustos 2006, 14:13
-
18 Ağustos 2006, 14:32
öküz ve hayvan kelimeleri kullanarak,
lütfen hayvanlara hakaret etmeyelim, çünki hiçbir hayvan böyle bir şekilde insana vurmaz.
-
18 Ağustos 2006, 14:59
Ya sankı tasıt yerıne koymuyolarda motor yokmus gıbı davranıyolar sadce arabalar degıl yayalarda ole bı anda onune atlıyolar bu motor nasıl olsa gecer dıye yolda arabalar sagına soluna bakmadan kapı acar,serıt degıstırır ve buyuzden kacınılmaz kazalar oluyor sonrada motor tehlıkelı
-
18 Ağustos 2006, 15:02
Arkadaşlar tamam kıza çok çok geçmiş olsun ama trafik polislerinin suçu hangi tarafa verdiğini bilmiyoruz ki unutmayın suçlu kanunlar neticesinde suçlu kabul edilmedikçe suçlu diyemezsiniz.Bir diğeri videoda kız karşıya geçerken hiç durmadan hızlı bir şekilde karşıya geçiyor ki böle olmasaydı o kadar hızlı gelen aracı görebilirdi.
Birde bu konuyu açan kişi de dahil olmak üzere hiç bir şekilde insanlara hakaret etmeye hakkımız yok belki adam suçlu olabilir(ki bunu tam olarak bilmiyoruz)genede insanlara öküz vb kelimeler kullanmaya hakkımız yok...
-
18 Ağustos 2006, 17:14
Çıldırmamak elde değil ya. İzleyince böyle olayları gözlerim doluyor. Ne kadar küfür, dayak hepsi boş bunların yeryüzünden silinmasi lazım. Allahım inşallah hepimizi korur.
-
18 Ağustos 2006, 17:30
işte gün geçmiyorki kaza haberi duymayalım görmeyelim diyorum ama anlatamıyorum köyde traktör kullanmış kişilere trafike cıkınca böyle oluyor işte köyde tarlada kırmızı ışık kavşak köse bası gibi şeyler olmadığı için kuralda yok tabi ama hala sehir merkezinde böyle olaylar görüyoruz allah acill şifalar versinn kardeşe
-
18 Ağustos 2006, 20:34
geçmiş olsun kızaa ama nıye kask yok be kardeşim....***.....???
-
18 Ağustos 2006, 20:40
Abi halen böyle insanlar yaşıyormu yaaa.Bune çarpıyor sonra sürücü araçtan inmiyor bile bu nasıl iş yaww.Tabi kaskta olayın bir diğer boyutu...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler