Maç kaç kaç gidiyor ?
Maç kaç kaç gidiyor ?
Enduro işinde Honda iyidir demek racing işinde KTM iyidir demek gibi birşey. Şu an bile insanların Crf alma sebebi ucuzluk. Parası olan wr alıyor. Dahada çok parası olan Ktm alıyor.
En son Monster ve cb750 üreticilerine naked nasıl yapılır dersi verdi KTM... Kim bilir belki racing olayında da benzerini yapmaya kalkarlar
Adamlar yıllardır üstüne kattılar ve her geçen günde katıyolar.Bende bir Honda cı olarak tbi ki almasını isterim dakarı.Ama tek bir klasmana bakmamk lazımn.
Moto GP
WSBK
SSTK
dünyada'ki tüm yarış kategorilerinde Honda ismi mutlak vardır ha kazanır kazanamaz orası ayrı.Dünya'da Honda'nın eline su dökebilecek bir marka yok.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
nikkki, google a "Honda dakar history" yazıp çıkan ilk site olan hrc nin sayfasından aldım bunu, neden boyle yazmışlar acep ? Ama dediğin gibi ilk dakar da da Honda yarışmış,neyseee onemsiz bir ayrıntıııı bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Yav Haşmet ne dersi veriyo yaaaa, once su tasarım departmanını komple değiştirsinler,sonrası konusulur.şu tiplere bak.. insan binecek bunlara eyy KTM!
https://n11scdn.akamaized.net/a1/450...2955148956.jpg
https://www.teasdale-motorcycles.co....ft-MY-2018.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
https://gaps.dakar.com/2020/dakar/aso/ukie
6.etap Hondamız için mukkemmel geçmiş...
Sevgili kardeşim,
Hala objektif değilsin. Cezayir rotasında toplam 10 yarış yapıldı bunların 4 tanesini HONDA , 4 tanesini BMW ve sadece iki tanesini YAMAHA kazandı.Bu rotanın ardından HONDA dakarda bir kez daha yarışıp şampiyon oldu ve bir daha fabrika takımı olarak bu yarışa girmedi. Hondanın olmadığı yerde önce Yamaha sonrada KTM yarışları domine etti bu doğru.Bu sene yarışa geri dönen HONDA sadece şampiyonluğu değil podyumun çoğunluğunu domine ediyor. Nerede şu canavar KTM görebileniniz varmı , öyle ise şu durumda kim kimin üzerinden geçmiş oluyor sence.
HONDA bir beş sene dakarda gövde gösterisi yapar sonra da gereksiz masrafı bırakır ve bir 30 sene daha AT nin ekmeğini yer. Akıllı firma ...
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Kimisi bakmak göstermek, kimisi de kullanmak için motosiklet alır. KTM daha çok bu ikinci kesime hitap ediyor
Motosikletten anlamayan insan tipe bakıp güzellik arar. Motosikletten anlayan insan, gidon merkezini direk arka salıncak miline bağlayan o tirellis şasede güzeli görür.
Honda bu sene mi dönmüş yarışa?
Başlığı açan arkadaş yukarıda aksini belirtmiş te...
Eğer öyleyse Honda için "geldim kazandım, gidiyom, oynayın aranızda" gibi bir hava oluşturmaya çalışmak ta pek objektif bir bakış açısı değil sanki değil mi?
Honda büyük bütçeli takım kurarsa ancak kazanır , bireysel katılan adamlara bakın genellikle KTM tercih ediyorlar , buda markanın bu konudaki kabiliyetini gösterir , benim off road tecrübem yok şu sitede çamur seven adamlara sorun bakalım KTM mi Honda mı ?
Honda yüzde 95 kazanır dedik ciddiye almadiniz.
2018 şampiyonu ise durumu kabullenmiş gorunuyor
https://tr.motorsport.com/dakar/news...650304/?nrt=42
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Ay ay ay,motordan anlıyorsun üstadım ;)
Ahaga,2008 yılında çıkmış 1000 cc 106 HP lik makine ile superduke u karşılaştırmak gercekten çok objectif olmuş.
Şu yeni çıkan 1000rrr in bloğundan bir makine cikarirlarsa o zaman görürum ben superduke denen ucubeyi ;)
Bı de Haşmet,superduke de yaşadığın sorunları anlatsana dinlemesi çok zevkli oluyordu ehehe.
SS'ten naked devşirirlerse geçerler diyosun? Bu bu orijinal bi fikir.
KTM'in daha bismillah demeden motoru değişti resmen. Ve ona rağmen Honda'dan iyi. Düşün artık Honda'nın kalaslık derecesini
2019 pcx e kampana fren koyarak vizyonunu belli etti honda 😀 Ama yinede ktm den daha güvenilir bi marka bana göre.
bismillah demeden motor değişti demek... geçmiş olsun hasmetcimm
Neden dalga geçer gibi yazdın anlamadım ama
Suzuki,Yamaha,Bmw,Aprilla,Ducati da nakedlari bu sekilde yapmiyor mu ?
KTM nin, superduke de kullandığı motoru oynayıp racing makinada kullanmadığı için onun çok özel olduğunu düşünüyorsun değil mi ?
Amatör..
Bir motosiklet, sıfırdan modele özel üretilirse başarı şansı yükselir. Ucuza kaçıp motoru, şaseyi, ve diğer parçaları çok modelde kullanılırsa başarı şansı azalır.
Bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım kişi tarafından amatör olarak tanımlanmak ta gülünç
Bir MT10, ki kötü motosiklet değil, ve bir de Superduke'u yandan dikkatlice inceleyin... Grenaj olmadığı için ortalıkta sırıtan teller, yine grenaj altına saklanamadığı için idareten direk radyatörün üzerine monte edilmiş komik antifriz rezevuarı, sırf görüntü için konmuş işlevsel olmayan RAM Air delikleri görmezsiniz... Tabii ki bunları farkedebilecek göz, tecrübe ve deneyim şart
7. etapta Paulo goncalves kaza yapıp hayatını kaybetti. Videodan gördüğüm boynu kırıldı sanırım adamın 😥
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)